Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 15 January 2014

Happy Birthday Yanty!!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA


Happy Birthday to You.....
Happy Birthday to You.....
Happy Birthday to You YANTY.....
Happy Birthday to You.....

Sedap tak suara akak Ty??
Hahahhahahah....

Hari ni 15 Januari 2014 merupakan hari kelahiran Adik blogger AJ, Yanty....
Yang keberapa tu kenalah tanya tuan punya badan kan..... Hehehheh.. =P

Akak doakan semoga hari ni merupakan 1 titik permulaan yang baik dalam kehidupan Ty untuk hari-hari mendatang....
Semoga panjang umur, murah rezeki, sentiasa dikelilingi insan-insan tersayang dan mendapat segala yang Ty impikan... =D

Daaannnnn... Yang paling penting.....
Jangan lupakan belanja akak dan belikan hadiah untuk akak...
Whahhahahah....
Eh??? Siapa besday girl ni?? =P

Apapun, once again...
HAPPY BIRTHDAY YANTY!

Xoxo,
Kak Ayue (AJ)

P/s : 2 more days! =P



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

4 comments:

  1. happy birthday lovely sis yanty !

    and love both of you :)
    cant wait to meet :D

    ReplyDelete
  2. muahahaha tak wat entri special untuk yanty tapi wish jer yanty kat instag...boleh siap suruh yanty call akak sebab dia dapat free credit kan dari celcom...muahahaha... aci tak?

    ReplyDelete
  3. happy birthday buat tuan punya badan.. :)

    ReplyDelete
  4. Sedap suara akak!

    Ty recomment , sebab ritu rasa dah comment bila baca tru hp tapi rupanya tak. Dush!
    Again tQ for the wish again sis even dah dekat sebulan. Thank you Thank you

    ReplyDelete