Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 1 January 2014

Aktiviti Malam Tahun Baru 2014


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Entri pertama di tahun baru 2014....
Tak macam tahun-tahun sebelum ni new year ke, ape ke Mr.JR on duty....
Tapi tahun ni dia pilih untuk tak duty..
Katenye kesian AJ takde orang nak bawak jalan-jalan.....
Sweet la kononnye tu?? Hahahaha.....

Selfie! Itu memang AJ yang tipikal.....

So tahun ni, jenjalan saje dengan kawan-kawan...
Keluar umah pun pukul 11 lebih...
Malas nak keluar awal, dengan jalan jemnye banyak mat-mat rempit lagi...
Tak kuasa mak okay!
Tapi takdelah keluar kat tempat sesak-sesak pun..
Rimas, lemas sebab mesti banyak orang luar, bebudak je kan.....
Bahaya pun ye..... Cite dia pusing-pusing dalam kereta je la.....
Mase orang sibuk countdown dan tengok bunga api, kitorang semua sibuk makan.....
Hehehehehe.....

Lepas hantar kawan kitorang balik, teman Mr.JR jap meronda...
Walaupun tak officially on duty, dia tetap nak jalankan tanggungjawab dia macam selalu....
Alhamdulillah, keadaan semua terkawal....
Tapi ade jugak dengar berita ade anggota yang tercedera....
Tapi tahun ni macam pelik sikit katenye..... Jalan pun tak berapa nak jem pada masa yang sepatutnya jem...
Mungkin orang takut nak keluar kot....
Kan ade ura-ura khabarnye nak merusuh bagai...

Partner in crime!

Selfie dengan bestie AJ...


Apapun AJ nak ucap Selamat Tahun Baru 2014...
Semoga tahun ni lebih baik dari tahun-tahun yang sebelumnya.... (Ayat tipikal =P)

P/s : Tahun baru mesti azam baru...


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

18 comments:

  1. Selamat tahun baru buat AJ :)

    ReplyDelete
  2. mungkin orang dah boring kuar berjalan, better stay kat rumah berehat, sambil berjimat cermat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin jugak Al-Kisah..
      Lagipun budak pun dah nak start sekolah semua....
      Orang jadi malas kan...

      Delete
  3. selamat tahun baru..semangat baru..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Tahun Baru jugak Cik Nur....
      Semangat!!

      Delete
  4. SELAMAT TAHUN BARU JUGAK.. SEMOGA TAHUN INI LEBIH BAIK DARI TAHUN-TAHUN YANG LEPAS..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Tahun Baru..
      Insyaallah.... =D

      Delete
  5. Assalamualaikum AJ, sihat ke? lama sheila tak jejak sini. hehehe bestnya.. sheila malam new year lepak rumah je dengan suami. hehee tak larat haihh nak jalan jauh nak tempuh jem bagai. heeeeeeeeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam.....
      Dalam keadaan Sheila tu elok rase duduk kat rumah....
      Hehehe..

      Delete