Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 30 December 2013

Smashing Scarves Untuk Penggemar Shawl!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Korang penggemar shawl??
Hari  ni AJ nak cerita sikit mengenai Smashing Scarves..
Smashing Scarves ialah 1 online shop yang menjual pelbagai jenis shawl daripada pelbagai material..
Ada shawl dari fabrik Chiffon, Opal, Satin, Cotton dan sebagainya....

Koleksi shawl mereka sangat trendy dan juga selesa dipakai...
AJ sendiri berpeluang mencuba beberapa helai koleksi shawl mereka.....
Seriously design dan coraknya memang bersesuaian dengan semua peringkat umur....
Ianya juga sangat selesa, kainnya sejuk dan senang dibentuk.....
Part yang AJ paling suka bila kita pin, shawl tu tak tertarik... =D
AJ pun dah rambang mata dengan shawl yang dijual.....
Rase macam nak beli semua!

Jom tengok antara koleksi shawl yang terdapat di Smashing Scarves

Yang ini personal favourite AJ..
Warna merah dia memang menarik sangat pada mata AJ...







Haaaaaaa....
Memang cantiuk-cantik kan?????

Selain shawl, ade juga koleksi inner neck, inner neck silang macam dibawah ni....


Smashing Scarves juga menyediakan khidmat tempahan shawl dan veil untuk apa sahaja majlis mengikut citarasa dan bajet korang tau.....
Harganya juga berpatutan dan semuanya dibuat by hand.... =D

Bagi mereka yang berminat mendapatkan koleksi shawl mereka boleh layari :


P/s : Satu hari nanti..
Insyaallah......



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

7 comments:

  1. Replies
    1. Memang cantik kak...
      Kain dia pun berkualaiti...

      Delete
  2. cantik & uptodate shawl yg AJ pakai ni..

    ReplyDelete
  3. Cantik AJ pakai tudung..ok, sekarang juga usah website dia

    ReplyDelete
  4. Happy New Year Aj

    kalu rajin jom datang join segmen saya http://tsukinano.blogspot.com/2013/12/zoomlabuan-bersama-diari-aima.html

    ReplyDelete