Blogger templates

Click to Follow...

Sunday, 1 December 2013

R.I.P Paul Walker (Fast & Furious)


ASSALAMULAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

30 November 2013, dunia digemparkan dengan berita kematian Paul Walker....
Paul Walker merupakan salah seorang hero di dalam filem Fast & Furious...
Memegang watak Brian O Conner...

R.I.P Paul Walker (12 September 1973 - 30 November 2013)

Paul Walker, 40 mati akibat kemalangan di Valencia, Utara Los Angeles California...
Kereta Porshe yang dipandu rakannya dikatakan merempuh tiang lampu / pokok lalu terbakar mengakibatkan kedua-dua pemandu dan penumpang meninggal di tempat kejadian...
Ketika kejadian, Paul Walker dikatakan dalam perjalanan ke upacara kebajikan untuk "Reach Out Worldwide"

Keadaan kenderaan yang dinaiki Mendiang Paul Walker...

1 kehilangan besar dalam dunia perfileman Hollywood......
AJ suka tengok mate dia! Cantik!
Sayangnya, umur tak panjang....
R.I.P Paul Walker.....
U'll be missed...

P/s : Tiada lagi hero mate kelabu ku..... :(


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

11 comments:

  1. RIP...

    teruk betul keadaan kereta dia...

    ReplyDelete
  2. deqla knl pelakon ni pun dari fast n furious tu...huhu..
    psstt.. x leh guna perkataan RIP kan? deqla terbaca kat fb semlm... hmmm

    ReplyDelete
  3. cik ina ada terdengar mmber opis bgtau x mati pun,, gimmick je.. tak tau info mana betoi.. jom tnya pak cik google

    ReplyDelete
  4. assalam AJ...
    ada member opis bgtau kata tak mati.. gimik je...x tau info mana betoi

    ReplyDelete
  5. Salam daripada Zalora Malaysia,
    Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.
    Pihak Zalora Malaysia begitu berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama pihak anda. Sila email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my

    ReplyDelete
  6. konfius.. ada yg kata hidup lg.. hehe..

    ReplyDelete
  7. mula2 tau berita tu mcm x caya.... dah ajal die kan !

    ReplyDelete