Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 13 December 2013

Powerbank Punya Cerita!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Sekarang ni, pegi mane-mane je mesti nampak orang bawak powerbank....
Dah macam 1 keperluan pulak powerbank ni....
Kalau orang spesis macam AJ ni, memang AJ akui powerbank tu memang berkepentingan....
Gile tak penting??? Henpon tak lekang dari tangan...
Bak kate parents dengan adik beradik AJ, henpon tu macam dah dijahit kat tangan....
Data pun ON 24 jam kan.......
Bile dah macam tu, bateri pun confirmlah cepat je turun....

Pada masa ni je, AJ dah ade 3 powerbank yang diusung kemane je.....
Kalau tak ade 4, tapi 1 tu dah kene kencing dengan kucing...
Hehehhehe....
Nasib yang 5200mAh je yang dikencing tu.... =P
Powerbank memang my life saver la...
Kalau takde or bateri powerbank AJ abis, resah hidup...
Rase macam ade yang tak kene je....
Punya besarnye pengaruh powerbank tu dalam hidup AJ ni kan.....


Gambar atas ni antara powerbank yang AJ gune.....

Yang Pisen tu, AJ dapat free masa event Trend Micro....
Yang Yoobao tu Mr.JR belikan masa powerbank lame AJ tu kene kencing....
Tapi tak best sangat sebab name je 13000mAh, performance macam 5000mAh je....
Kadang sekali je boleh charge!
Yang paling latest Pineng 11200mAh, boleh charge 3 - 4 kali full charge!

Dah alang-alang duk cerita pasal powerbank ni, AJ nak bagitau ni...
AJ ADE JUAL POWERBANK PINENG....
Yang ni memang ORIGINAL dengan warranty setahun....
Harganya RM 150 + free pouch untuk letak powerbank tu nanti.....
Postage RM 6 bagi Semenanjung Malaysia, RM 10 bagi Sabah dan Sarawak.....



Kalau korang berminat, boleh contact AJ thru email ayuejean@gmail.com
PM melalui Facebook atau Twitter...

P/s : Sempat kan nak promo =D


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

4 comments:

  1. alaa....lom gaji...akak rasa akak memang perlukan la Aj, diva kena la ada semua ni kan...

    ReplyDelete
  2. Ala, takpe kak...
    Stok insyaallah ade je.....
    Kalau nak nanti contact je..... =D

    ReplyDelete
  3. YANG YOBOO LAMBANG TRANSFORMERS TU ISTERI SAYA BELI.. TAK PERNAH PAKAI.. BILA NAK PAKAI, ROSAK PULAK.. ADUHAI..

    ReplyDelete
  4. Byk brand jugak yea power bank ni...

    ReplyDelete