Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 4 December 2013

Kerja Baru, Suasana Baru, Rakan Sekerja Baru!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA


Haaaaa..... Tak sempat update blog...
AJ update pulak kat Dayre...
Sesiapa yang belum install dayre, silalah install....
Jangan lupe follow AJ sekali ye! Sempat kau nak promo kan... =P

Dah 3 hari AJ kat tempat baru.....
Segala-galanya baru, rakan sekerja baru, skop kerja baru, suasana yang baru......
Alhamdulillah, buat masa ni AJ boleh je sesuaikan diri.....
Bagi yang tanye AJ keje ape aritu, AJ jawab kat entri ni ye....
AJ keje sebagai account admin....
Memang rezeki AJ ni bahagian account je kot....
Masuk keje ni, dah 3 kali AJ keje dalam account department....
Dahlah masa sekolah MATH FAILED!!!! Serius okay, AJ failed math.....
Tapi pusing-pusing, bende kire-kire yang AJ tak suka tu la lekat...=D
Alhamdullillah...... Itulah namenye rezeki....
Kadang bende tu tak penah kite jangkakan pun...

Tempat keje baru AJ ni terletak kat Southgate...
Dekat jugaklah dari rumah....
Tapi..........
Susah jugak nak pegi! Kene naik 3 public transport! Bas, Putra dan Star....
So pagi macam biase la, Abah akan hantar AJ...
Balik pulak, Mr.JR amik ataupun AJ tumpang bestie AJ, Aja......
Yup, AJ 1 tempat keje dengan kawan AJ....
Dialah yang submit resume AJ aritu..... =D
Thanks Aja ek.....

Okaylah, nanti AJ story lagi...
Nak buat keje sikit ni....
Al-maklum, keje pun serba baru... So banyak nak kene belajar....
Psssttt... Internet tak block! =P
Tapi AJ tetap update pakai gadget AJ sendiri la....

P/s : Syukur Alhamdulillah.... =D



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

11 comments:

  1. moga sentiasa dimurahkan rezeki di tempat baru.

    ReplyDelete
  2. Aj, tahniah dari kak intan..seronok dgr..kak intan pulak baru kerja sebulan lebih kat sini nak resign dah hujung bulan ni..satunya x tahan jauh sangat..kemudian, sistem kerja sini x teruk sikit..kak intan lama dengan publishing sebelum sebelum ini sebab semua faham sistem kerja publishing n..tapi kat sini opis baru,bos hanya tahu rush jer sedangkan editing semua makan masa..kena hati2 nak edit...mungkin dia kejar untung ja kot..sebab tu x ramai yang tahan keja sini

    ReplyDelete
  3. maths fail zmn sekolah je , nanti terror la akk. chaiyok! u can do it!

    ReplyDelete
  4. SEMOGA TERUS BERJAYA DALAM KERJAYA YANG BARU INI.. TAHNIAH!

    ReplyDelete
  5. Akhirnya...yg penting internet x block hoke...

    ReplyDelete
  6. Syukur Alhamdulillah, selamat bekerja

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..dah dapat kerja..aj ade pengalaman dalam bahgian account sebab tula diletak bahgian account..senang tak keje account..hee

    ReplyDelete