Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 6 December 2013

ESCAPE dengan Lawak Ke Der 3


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Rabu lepas, AJ join rakan blogger lain menonton di Istana Budaya....
Program yang kitorang tonton tu pulak memang best gile.....
Kalau korang rase stress ke ape, AJ sarankan korang "ESCAPE" dengan Lawak Ke Der 3....
Terima kasih kepada ESCAPE yang sudi menaja para blogger menonton program tersebut....


Kalau korang kata Lawak Ke Der 2 tu kelakar, AJ nak cakap Lawak Ke Der 3 memang terbaik, terbest gile!!!
Nak tau best ke tak best, kelakar tak kelakar tengoklah sendiri....
AJ boleh katakan, siapa yang tak tengok Lawak Ke Der 3 ni memang rugi sangat!
Kehadiran muka-muka baru seperti Jambu dan Douglas Lim ternyata tidak menghampakan...
Lawak 14 sen Douglas Lim betul-betul mencuit hati penonton...
Terima kasih sekali lagi buat ESCAPE!
Ehhh??!!! Khabarnya tiket-tiket dah habis dijual.....
Kalau korang tak dapat atau tak sempat tonton, jangan sedih-sedih tau.....
Ada berita baik AJ nak bagitau ni.....

"Korang boleh menonton Lawak Ke Der 3 secara eksklusif di ESCAPE mulai 31 Disember 2013 selama 6 bulan! Woooooowwww... Lama tu!"

So apa lagi, jangan lepaskan peluang korang.....
Untuk pelanggan Celcom pulak, berganda berita baik korang tau...
Sertai peraduan Cuit-Cuit Menang Duit @ ESCAPE....
RM 5000 ditawarkan pada setiap hari!

Caranya mudah je....
Mulai 7 hingga 27 Disember 2013, pelanggan Celcom perlu menonton YouTube Channel - cuit-cuit @ ESCAPE atau klik https://www.youtube.com/channel/UCj_-0IGMHwc2r7tDLv2De2g setiap hari untuk satu teka-teki yang dikemukakan oleh pelawak Lawak Ke Def 3...
Pelanggan Celcom dikehendaki meneka dan menghantarkan jawapan yang tepat dengan cepat ke 20888...
Jawapan tak perlu panjang berjela pun... 1 perkataan pun dah cukup...

Kalau nak tau lebih lanjut......
Layari laman web ESCAPE dengan KLIK SINI

Jom berkenalan pulak dengan penaja tiket kami, ESCAPE..... =D

Apa itu ESCAPE??

Merupakan dunia hiburan peribadi anda yang boleh dibawa kemana sahaja dan pada bila-bila masa...
Dengan ESCAPE korang semua berpeluang menikmati pelbagai video hebat, filem, konsert, berita, acara terkini dan banyak lagi.....
Dan yang paling best, semuanya setempat!!!

Dengan ESCAPE, korang boleh pilih mana sahaja antaranya :
-Anda boleh memilih untuk membayar dan menonton filem kegemaran dengan sekali bayar atau
melanggan akses bulanan tanpa had, hanya serendah RM 25 sebulan
- Terdapat lebih 500 filem dan rancangan untuk dipilih merangkumi pelbagai genre seperti aksi, ngeri, komedi, drama, seram, cinta dan sebagainya....
-Ada juga konsert terkini, acara karpet merah yang eksklusif, berita terbaru dan banyak lagi...

ESCAPE juga merupakan teman hiburan korang dan mempunyai kelebihan iaitu "Henti dan Sambung tayangan, pelbagai peranti, bila-bila masa dan dimana jua.."
Boleh ditonton melalui telefon bimbit, komputer riba, tablet, komputer peribadi, lancar dari peranti ke peranti (sesuai dengan iOS, Android, MacOS dan Windows)...
Dengan rangkaian terpantas Celcom, anda boleh menikmati kesemua tayangan tanpa tersekat-sekat atau menunggu lama...
Bebas untuk berhenti atau menyambung tayangan program pilihan pada bila-bila masa...
Kini tak perlu lagi terlepas rancangan kegemaran kan...
Segala pantas di hujung jari je....

Untuk maklumat lanjut, layari www.ESCnow.com sekarang!
Anda pasti berpuas hati... =D

P/s : JOm ESCAPE!



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

6 comments:

  1. Eh ye ke pergi tengok nie? Tak nampak pun gambar.... Ke malu nak tunjuk gambar nie :)

    ReplyDelete
  2. Comel sangat, tu malas tunjuk gambar tu.....
    Hahahahahah....
    Takdelah Bro, gambar kat entri Lawak Ke Der 3 lagi 1 tu... =D

    ReplyDelete
  3. rugi tak dapat pergi aritu..huaaa

    ReplyDelete