Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 5 December 2013

Eh! AJ bukan Manager!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Siapa yang baru nampak AJ kat ofis baru ni, semua mesti tertanya-tanya dan cakap AJ Manager baru....
Al-kisahnya, diorang ni tengah nak pindah work station...
So untuk seminggu dua ni, AJ ditempatkan kat tempat manager lama...
So semua ingat AJ ni manager baru...
Hahahahha...




Kelakar pulak rasanya, sampai ade yang call extension kawan AJ nak bertanya punya hal.....
Yelah, baru-baru masuk terus je duduk tempat manager..
Mau tak terkejut semua orang..
Dahlah muke baru abis sekolah je kan.... =P

Lepas diperkenalkan, barulah diorang tau.....
Lega rasenye...
Sampai naik segan pulak AJ bile staff duk pandang-pandang "Manager Baru" ni mase belum tau tu...

P/s : Mana tau berkat duk tempat manager pulak ke...
*Perasan!* =P



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

10 comments:

  1. Eh.....sapa tau kan kalau mmg dh rezeki AJ...terus mintak keja ngan aj je....ok x?

    ReplyDelete
  2. boleh la belanja kakak lepas ni ayu..

    ReplyDelete
  3. kira semua org ingat ayue manager la ehh?
    ade tak yg takut2 dgn ayue..?
    hehehe

    ReplyDelete
  4. muga lepas ni jadi manager betul2 plak...hheee

    ReplyDelete
  5. kak AJ ada karisma. Pastu kalau kat office mesti nampak tegas.. kan kan. ahahahah

    ReplyDelete
  6. huntungla kerja terus dapat jadi manager..hari2 mintak aj blanja..hehe

    ReplyDelete