Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 11 December 2013

RSMY : Cheese Naan Terbaik


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Siapa penggemar Cheese Naan??
Malam ni AJ nak share 1 restoran Cheese Naan best in town punya....
RSMY Cheese Naan Terbaik, Marvelous, Tip Top dan Meletop!
Haaaaaa... Memang best gile la pendek cite... =D
Sekali kena pasti nak lagi.......
Dah lama dah AJ nak share dengan korang sebenarnya, tapi asik lupe je.....
Memang dari dulu lagi restoran ni dah jadi salah 1 tempat favourite AJ.....
Even sekarang pun ade kat sini untuk kali kedua minggu ni... =P

Restoran ni name nye RSMY.....
Terletak di Jalan Tuanku Abdul Rahman (TAR)..
Landmark dia berhadapan dengan maju junction sederet restoran/hotel Lotus....
Kedai dia ni kat dalam sikit, tapi senang je nak cari....
Cheese Naan dia, memang terbaik terangkat wa baq ang.....
Takde lagi la kedai yang boleh lawan cheese naan RSMY ni......
Harganya memang agak mahal sikitlah nak dibandingkan dengan kedai lain....
Tapi berbaloi la dengan apa yang kita dapat.....
Cheese pun banyak, rasa dia pun memang umpphhhh....!!!
Kawan-kawan yang AJ bawak makan kat sini, semuanya datang balik....
Takde lagi la yang tak berpuas hati dengan harga yang diorang bayar....

Cite banyak pun tak gune kan...
Apa kate korang try sendiri....
Kalau yang ade kat luar KL tu, bile datang sini cubelah!

Sebelum korang nak pegi cube tu, meh layan seketul 2 gambar...
Kasi bakar line sikit...
Jemput makan semua..... =D



Terliur kan kan kan????
So ape lagi... Silalah serbu... =D

RSMY
House of Real Beriani
No. 11 & 13, Jalan Medan Tuanku,
50300 Kuala Lumpur.
Tel : 03-26970700 , 03-26971700 

Dijamin berpuas hati....
Sekarang ni rase macam dah tak larat pulak nak berjalan...
Huhuhuuhuhuhu....

P/s : Kenyang tahap gaban dah ni....
Alhamdulillah....


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

9 comments:

  1. AJ... memang terbaek..... dah lama tak pegi makan kat sini... kima daging dia pun sedap kan.. hehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sedap sangat..
      Walaupun agak mahal, kedai dia sentiasa penuh kan.... =D
      Nanti jomlah kite pegi sesama Cheq Eem....

      Delete
  2. haishh..kecuer liur dibuat ayue tau..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehheeh...
      Siapa baca mesti terliur..
      Takpe, nanti Nur turun KL Ayue bawak ek... =D

      Delete
  3. KAT MELAKA ROTI NAAN YANG POPULAR DI RESTORAN PAK PUTRA.. MEMANG TERBAIK DER..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Petang ni nak gerak ke Melaka sampai Ahad..
      Bolehlah try cari kedai Pak Putra ni....
      hehhehehe...

      Delete