Blogger templates

Click to Follow...

Saturday, 7 December 2013

Bantuan Untuk Mangsa Banjir


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah, semalam kami dapat menghulurkan sedikit bantuan buat mangsa banjir....
Walaupun tak banyak, kami harap bantuan kami dapat meringankan sedikit beban mereka yang kurang bernasib baik di sana.....
Thanks buat friend family yang membantu....
Mr.JR, Aja, Ayap, Carlos, Kak Lin, Wan, Nurul dan beberapa orang lagi yang tak dapat nak AJ sebutkan name.....
Antara barangan yang kami kumpulkan, bahan makanan, baju, kasut, tudung.....

Dalam beberapa hari ni, kami akan usaha collect lagi dari sesiapa yang sudi membantu dan salurkan kepada mereka disana melalui badan-badan berkenaan....
Kalau sesiapa yang nak hulurkan bantuan sama, boleh hubungi AJ melalui email ayuejean@gmail.com ataupun Twitter ataupun PM AJ kat Facebook...
Untuk kawasan KL je tau...
Kalau korang takde transport nak hantar ke, tapi ada nak bagi bahan makanan ataupun baju-baju terpakai yang masih elok tu Insyaallah kami akan arrange untuk amik dari korang dan wakilkan....
Sumbangan kecil tu, kalau dari ramai pihak akan jadi banyak kan... =D

Jom sama-sama kita hulurkan bantuan buat meringankan beban saudara-saudara kita disana.....
Allah swt je yang mampu balas jasa semua orang.....


Alhamdulillah, selesai 1 part....

P/s : Hari ini hari mereka, esok lusa kita tak tau kan...


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

14 comments:

  1. Hi sy nk sumbang pakaian..tp mcmn nk contact. .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadia Aziz, AJ bukak G+ kamu tapi tak dapat ape2 info la....
      Kalau nak donate boleh email or contact AJ thru fb or twitter...

      Delete
  2. hanya Allah saja yang membalas budi baik AJ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah kak...
      Tanggungjawab kita kan nak bantu sesama manusia..
      Sekarang time mereka, esok lusa kita tak tau kan...

      Delete
  3. Alhamdulillah :) Semoga Allah pelihara orang2 yang baik hati mcm AJ ni .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah....
      Thanks atas doa ni....
      amin... =D

      Delete
  4. Alhamdulillah....
    moga bantuan ni dapat ringankan beban mereka yg memerlukan....

    ReplyDelete
  5. ALHAMDULILLAH.. SEMOGA APA YANG DIUSAHAKAN INI MENDAPAT PAHALA DARI ALLAH SWT..

    ReplyDelete