Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 27 December 2013

AllDayMakan di Mukha Cafe, TTDI


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Rabu,18 Disember 2013 AJ berpeluang menghadiri private event AllDayMakan di Mukha Cafe, TTDI anjuran AllDay Media...
Event ini diadakan sebagai memperkenalkan AllDay Media kepada para blogger....
AllDay Media merupakan re-branding kepada Adverlets dengan strategi mereka tersendiri dan lebih menarik..
Pada acara tu, seramai lebih kurang 40 orang blogger dijemput memeriahkan majlis..
Dan AJ merupakan salah seorang jemputannya.. =D
Thanks Bro Framestone atas kesudian bro nak jemput AJ....

Pemilihan Mukha Cafe ini memang bersesuaian dengan majlis yang diadakan kerana tempatnya yang lebih santai serta makanannya yang sedap dan enak!
Seriously, rugi kalau korang tak cuba keenakkan makanannya nak pulak chips & gravy.... memang bertambah-tambahlah AJ kan... =P
Cara penyediaan makanan pun unik.. Penah makan dalam cawan???
Haaaa... Kat Mukha Cafe ni je la yang sediakan makanan dalam cawan...
Suasana cafe pun romantik je.... Dengan lightingnya yang suam-suam kuku dan decoration yang lain dari yang lain serta dipenuhi dengan barangan antik....

Kalau tak percaya korang boleh tengok gambar-gambar kat bawah ni...


Pada yang bertemakan warna warni itu juga diadakan acara cabutan bertuah dan pakaian terbaik bagi lelaki dan perempuan.....
Tahniah kepada mereka yang bertuah.... =D
AJ macam biaselah, jarang-jarang nak dapat lucky draw ni.....
Dan paling best, semua yang terlibat dapat laptop skin dan mouse pad Ed Hardy.....
Terbaik wok!

Pemenang pakaian terbaik...

Bagi mereka yang ingin merasai sendiri pengalaman makan di Mukha Cafe kunjungi :

MUKHA CAFE TTDI 15,
Lorong Rahim Kajai 13, Taman Tun Dr Ismail,
60000 Kuala Lumpur.

P/s : Sedap Tak Terkata!

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

10 comments:

  1. Lampu suam2 kuku... romantik.. hihii

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau mate tengah mengantok tu, mau tidur kan Dkna...
      Hehehhehe,..

      Delete
  2. SAYA KALAU DIJEMPUT KE MAJLIS BEGINI TAK TAULAH AKAN PERGI KE TIDAK.. SAYA NI PEMALU ORANGNYA.. HEHEHE

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala... Pegi je la...
      Nanti dah jumpe orang lain, hilanglah malunye tu.. =D

      Delete
  3. makan dia jenis cuisine apa kak ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makanan dia macam more to western.... =D

      Delete
  4. Cheese dan Gravy adalah menu yang sukar dilupakan. Bertambah-tambah makan. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau takpe...
      Memang tersangatlah best!

      Delete