Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 29 November 2013

Berita Baik Pagi Jumaat!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah.....
Setelah sekian lama, penantian AJ selama berbulan-bulan berakhir jua.....
Dah lebih 6 bulan AJ menganggur.....
Pegi interview berkali-kali, kadang rase macam dah give up.....
Serious give up!

Akhirnya, pagi tadi AJ dapat 1 call yang menyatakan AJ diterima bekerja.....
Alhamdulillah... Tak tau macam mana nak cakap rase happy tu....
Macam 1st time dapat keje pulak perasaannye tu......
Ade jugak rezeki AJ....

Interview tu AJ pegi last week, dengan demamnya AJ gagahkan juga diri....
Tapi yang peliknya, time demam tu AJ pegi interview relax je..
Kalau tak gugupnye kemain...
Kadang sampai tak boleh nak jawab bile orang tu tanye.......
Hehehehhhe...
Tapi yang ni, mudah je AJ jawab soalan interviewer tu.....
Mungkin dah tertulis ini rezeki AJ.....
Apapun, Alhamdulillah sangat.......
Terima kasih Ya Allah.....



P/s : Nampaknye lepas ni dah jarang la nampak kelibat entri AJ....
Huhuhuhu......


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

17 comments:

  1. Salam AJ>.wah tahniah dear..keja kat mana tu? kak intan nak follow boleh? hehe..Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  2. wahh... tahniah AJ... rezeki tu...

    ReplyDelete
  3. Congrats adik kakak... kerja lah kita sekuekyo hehehe..
    Dulu masa akak menganggur pun rasa happy mcm AJ juga.. bila dpt kerja rasa mcm nak shuffle sepanjang hari jer.. happy giler hahahha

    ReplyDelete
  4. TAHNIAH !! moga dpt sesuaikn diri kat tmpt baru ^^

    ReplyDelete
  5. tahniah selamat memulakan tugas baru

    jemput singgah
    http://permatabiru0310.blogspot.com/2013/11/double-stemcell.html

    ReplyDelete
  6. SELAMAT KEMBALI BEKERJA.. :)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah. ...tahniah AJ ....dapat kat area mn tu?

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah....
    murah rezeki ayue.. :)

    ReplyDelete
  9. tahniah AJ....do your best.....!

    ReplyDelete