Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 16 October 2013

Pertama Kali Main Ice Skating!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Ahad lepas, adik-adik blogger AJ duk ajak main Ice Skating.....
Memula tu memang AJ taknak main....
Sebab tak reti main pun.... Hehehhehe..... =P
Tapi kalau tak cube, bile lagi kan...
So dengan berbaju peplum nye AJ masuk gelanggang Ice Skating tu dengan Tya, Ainaa Roseberry dan Nadia Johari.....
Masuk-masuk tu, pegang dulu dinding tepi tu....
Yelah kang kot jatuh gedebuk, sesia je.......
Lepas tu, bile dah dapat tune dan rentak dia dinding pun dah tak jumpe.....
Thanks to Tya, yang duk pegang tangan AJ memule tu......

Ohhhhh... Sebenarnya main Ice Skating ni takdelah susah mane pun...
Dia macam roller blade jugaklah lebih kurang...
Tapi kat gelanggang Ice Skating, kene lebih pandai imbangkan badan sebab lantai dia tu terlalu licin.....
Salah imbang, memang terduduklah jawabnye...
Alhamdulillah masa main tu, sekali pun AJ tak jatuh...
Siap boleh pimpinkan orang main lagi....
Siapa yang AJ pimpin tu, biarlah rahsia...
Hahahahaha... =D

So next time memang nak repeat lagi...
Nak ajak Mr.JR pulak...
Tu pun dia duk perli untunglahhhh.....
Hahahahhahahaha...
Tu la, siapa suruh keje weekend kan??? Takpe next time kite pegi ek... =D

Ni caj masuk Sunway Pyramid Ice Skating..


So korang bawaklah stokin sendiri kalau nak jimat...
Dan kalau ada glove beli kat Genting, Cameron ke bawak jugak...
Dah jimat RM 13 macam AJ... =D
Lepas tu kalau korang nak sewa kasut yang okay dan selesa sikit, tambah RM 5...
Nanti kat kaunter tu korang bagitau la..... =D

So jom tengok kami masa sebelum main....
Masing-masing macam excited je.....
Termasuklah AJ!!! =D



Excited kan muke kitorang???
Hahhahahah....
Mate AJ masih bengkak masa ni....
Thanks korang sebab ceriakan AJ masa tu...
Sebelum balik, singgah dulu makan McDonalds sambil sedut ilmu berblog tunang Nadia....
Hehehehhehe... =D

P/s : Happy! Nak repeat pleaseeeeee!!!!!



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

17 comments:

  1. seronok nya AJ..akak tak pandai nak main..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum AJ, bestnya! seronoklah korang keluar main ice skating tak ajak sheila. heeeeeeeee

    ReplyDelete
  3. TAK PERNAH MAIN MENDA ALAH TU..

    ReplyDelete
  4. seronoknya.... yana tak pernah try. sbb takut jatuh terduduk.. hehehh
    **tajuk entry tue yana salah baca kew .... mmg mcm tue ??

    ReplyDelete
  5. Wahh...tengo pun dah tau mesti best! :D

    ReplyDelete
  6. suke tengok dari atas je
    nak turun main mcm nak
    tp xde kawan
    hehe

    ReplyDelete
  7. bestnya....
    kalau nur main, asyik tergolek je kot..hahah

    ReplyDelete
  8. saya klu ada peluang pun nak try gak ... heheheee

    ReplyDelete
  9. seronoknya main ice skating.... selalu pi snwy pyramid tgk jer org main.. hehe....

    ReplyDelete
  10. seronoknya u olzzz.....didiey xpernah main. of course lah xreti kan.haha

    ReplyDelete
  11. wah....macam fun jer..x penah try main ice skating ni..takut nak try pun, takut jatuh..hehe..

    ReplyDelete
  12. Kak ayue terer main... hurmmm baru first time dah terer.. jeles ena

    ReplyDelete
  13. kalo nak belajar main.. waktu weekend..padat giler org kan..huhuhu

    ReplyDelete
  14. If akak confirm tergolek dog dh..

    ReplyDelete