Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 17 October 2013

New Girlfriend : Hello Kitty Body Butter


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Arini AJ nak review 1 produk yang sangat comel dan cute.....
Memperkenalkan my new girlfriend "Hello Kitty Body Butter"!!!!


Ni merupakan kali pertama AJ guna produk body butter ni....
Tu pun sebab AJ dapat voucher RM 50 masa pembukaan Animation World tempoh hari....
Seriously, memula guna terus jatuh hati.....
Bau dia pun wangi dan lembut je... Bau Cherry....
Bila sapu kat badan pun rasa lembut.....
Tak rugi rasanya pilih produk ni......
Harganya pun tak mahal...
RM 14.90 untuk 50gram.....


Body butter dia pekat, sapu sikit je pun dah cukup....
Rasanya memang boleh tahan lama ni.....
Dan yang paling penting, saiznya pun comel...
So mudahlah nak muatkan dalam beg dan bawa kemana-mana....
Bagi sesiapa yang nak cuba produk ni, boleh kunjungi Animation World yang terletak di Mid Valley...
Ataupun try survey di cawangan Anakku yang berdekatan....
AJ pun tak sure dah ade ke tidak produk Hello Kitty Body Butter ni kat Anakku tu..... =D

Oh ye, produk ni direka dan dikeluarkan di Switzerland dan ekslusif untuk Beauty & Care AG...
Fungsinye melembutkan kulit kite lebih baik daripada losyen sebab kandungannye lebih lembut gitu....

Bagi yang nak mencuba tu, selamat mencuba!!!

P/s : Pink selalu tarik perhatian AJ... =D



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

12 comments:

  1. Assalamualaikum AJ, wahh comelnya HK!

    ReplyDelete
  2. AJ..apa fungsi body butter ni?

    ReplyDelete
  3. murahnya ... kalau bau dh best mesti syiok jerk kn ^^

    ReplyDelete
  4. produk ape ni? lelaki mcm aii ni leh guna x produk ni? hihi

    ReplyDelete
  5. TERBAIK..

    NI JE YANG MAMPU KOMEN.. :)

    ReplyDelete
  6. oo ingatkan ada kucing baru.. lalalaa

    ReplyDelete
  7. alohai...mmg comei pun...!

    kalau mcm nur lak syg kot nak guna..kekeke

    ReplyDelete
  8. cntiknye bekas tu...
    dah 3 thun xjejak mid valley wpun dekat. grrrr

    ReplyDelete
  9. Hello kitty? ?? Confirm dania yg suka...

    ReplyDelete