Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 31 October 2013

Musim Tak sihat!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Sekarang ni cuaca tak menentu...
Kejap hujan, kejap panas....
Makanya kesihatan pun ikut same tak menentu....
AJ semalam memang dilanda selsema teruk!
Badan pun seram sejuk je macam nak demam.....
Alhamdulillah, tak demam....
Kalau demam pun jenuh jugak.....
Al-maklum, AJ ni spesis jarang demam....
Tapi kalau dah start demam, teruk jugak wooooo....



Sekarang ni, AJ memang agak busy...
Kadang tu tak sempat update blog....
Rindu jugak nak update macam biase......
Anyway, thanks Abah Careno bagi pesanan tu....
AJ perasan, banyak pulak entri pasal event lately ni...
Tu la, event nye memang banyak...
Tak sempat nak selit "Cherita AJ"....
Tapi jangan risau, AJ akan terus berblog macam biase...... =D

Balik story cuaca ni, korang semua pun take care okay....
Musim tak sihat ni.. Sana sini orang sakit...
Klinik pun penuh je AJ tengok....
Kalau boleh kurangkan terdedah pada cuaca panas dan jangan main hujan!
Hehehhehehe.....
Ade macam mak-mak tak pesanan tu...??? =P
Okaylah, nanti kita story morry lagi ye....
AJ nak pegi beli nasi lemak jap!
Lame woo tak makan nasi lemak.....
Korang nak??? BELI SENDIRI... =P
Hehehhehehhe....

P/s : Rindu nak makan nasi lemak Tangling yang femes tu....


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

6 comments:

  1. deqla pulak jenis cpt demam...antibody mmg x kuat...huhu.. take care ... get well soon k.. ;)

    ReplyDelete
  2. same la kite. sekali demam, peeergh. lama btol

    ReplyDelete
  3. Hujung tahun ni mmg rmai le dmam..
    Tmbh2 nk musim bnjir ni.
    Kne rjin bsenam br kuat bdn tu:-)

    ReplyDelete