Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 2 October 2013

Dana Buat Si Urap


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah.....
Syukur Ya Allah...
AJ tak tau macam mana nak cakap.....
AJ terharu sangat dengan ihsan dan bantuan dari rakan-rakan lain.....
Semalam 1 Oktober 2013 AJ sebarkan mengenai Urap dan kos rawatan untuk buang kakinya tu....
Kat blog, kat fb semua....
Ada juga kawan AJ dan blogger yang tolong sebarkan......
Tup-tup bertalu-talu mesej masuk cakap nak hulurkan bantuan even dari orang yang AJ tak kenal pun...
Alhamdulillah..... Terima kasih sangat-sangat buat kalian....
Hanya Allah swt saje yang mampu membalasnye.......
Alhamdulillah..... Dana yang telah terkumpul RM 513..
Dah cukup bagi membantu operation Urap nanti......
Siapapun mereka yang menghulur sumbangan tu, terima kasih sangat AJ ucapkan.....
Dan juga terima kasih kepada blogger Kak Kuazue yang sudi buat entri mengenai dana buat Si Urap bagi membantu AJ....



Thanks semua.....
Kalau dana ni berlebihan, AJ akan sumbangkan pula kepada haiwan lain yang lebih memerlukan.....
Semoga semua yang membantu dan juga yang mendoakan kesihatan Urap, diberkati Allah swt.....
Alhamdulillah.... AJ bersyukur sangat......


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

8 comments:

  1. Kesiannya.. semoga si urap cepat sembuh..=(

    ReplyDelete
  2. akak seriously tak sanggup AJ nak tengok gambar kaki si Urap ni...moga2 cepat terkumpul tau duit tu... akak doakan...kesian dia... sakit tu kaki tu... hu hu hu... akak cerita dengan abang semalam...abang kata...ingatkan manusia jer yang kena penyakit macam ni, kucing pun kena...dia pun kata kesian Urap... hu hu hu... nanti kita sembang lain na...

    ReplyDelete
  3. niat baik tu allah akan permudah kan ... insha Allah ...

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah niat yang baik semua org membantu..done hi shop

    ReplyDelete