Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 7 October 2013

Cuci Mata ISNIN.....


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Entah kali keberapa AJ bergambar dengan dia pun tak tau lah...
Hehhehhehehhe...
Yang pasti, setiap kali jumpe mesti ade gambar.......
Sampaikan kawan AJ pun tegur, katenye dia pelik dan hairan banyak sangat gambar dengan dia....
Katenye "dia ni bapak ko ke?"
Bapak dari lain keturunan kate AJ.....
Hehehehehehehe.....
Nah AJ bagi korang cuci mate sikit di pagi Isnin yang indah ni.....
AJ dengan Abang Legau atau Rosyam Nor....
Ade yang sentap tak???
Hehehhe... Gurau je...
Jangan marah naaaa.... =D


AJ kagum dengan Abang Legau...
Walaupun dia dah dikenali, femes, dia tak penah lupa asal usulnye....
Dia tetap seorang yang humble...
Ade masa, dia akan turun kenduri bekas jiran tetangga masa duduk setinggan dulu...
Tak penah lokek dengan senyuman.....
Well done!!!

Semalam dia tanye AJ duk buat ape sekarang..
AJ jawab tak keje, tengah cari....
Ade nak pakai orang gaji tak??? Kate AJ....
Hahahahhaha....
Banyak main budak sorang ni... =P

P/s : Tumpang glamer sat ye Abang Legau... Arini je...
Kihkihkih...



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

11 comments:

  1. keje jer kat production house dia AJ...he he he...tak pun silap2 ambil diva jadi pelakon you... dah jadi actress sok dah glam and famous jangan lupa plak kat kak ngah...wakakakaka...

    ReplyDelete
  2. wah...Rosyam Nor pink kaler gitu....tetap hensem....hihi

    ReplyDelete
  3. Wahhh...hensem... Rambut dia tak menahan!

    ReplyDelete
  4. bagusnya dia ni kan...AJ yg penah dia ngasuh dulu pun dia x lupa...mcm la retis contoh... ;)

    ReplyDelete
  5. aummm !! untong la AJ kan ? teringin . nak jugak nak jugak !

    ReplyDelete
  6. Syokla..ade bau2 bacang dgn retis

    ReplyDelete