Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 21 October 2013

ChurpOut2013!!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Banyak cerita nak dikongsikan dengan korang...
Yelah dah berhari-hari jugak tak update kan......
Let's start with Churpout2013!!!

Hyper AJ =D

Sabtu lepas kat Setia City Mall ade event ChurpOut2013 anjuran Churp-Churp....
AJ pun last minute baru decide nak pegi....
Pagi tu AJ naik komuter sampai Klang... Gigih kan... =D
Sampai Klang, i missed the shuttle bus....
Oh oooo... Nak tunggu next trip, 2 jam lagi...... Adusssss!!!!
So AJ cari altenatif lain...
Nak naik teksi RM 30 kau dia nak...
Oh my!!! Teksi sapu banyak betul kat sini...
Okay, after call blogger yang familiar dengan area Klang, AJ naik bas ekspress sampai Klang Sentral....
Dari Klang Sentral pulak, terpaksa jugaklah naik teksi dengan tambang RM 15....
Wuwuwuuwuw... Menangis kau dengar harga tambang dia......
Okay enough dengan journey AJ nak ke Setia City Mall....
Rasanye kan, sekali je kot... Kihkihkihkih... =P

Sampai sana, orang tak berapa nak ramai pagi....
Lepas register, AJ trrus masuk mall cari Nizam..... Nasib dia tunggu AJ, kalau tak memang terpongeh aku sensorang kat situ..... =P
Kebetulan pulak kat tempat yang Nizam tunggu AJ tu, ade blogger lain yang memang dah plan nak jumpa ngan AJ...
Dia ialah blogger Ainim Suju..... Tak sangka pulak dia boleh duduk kat situ jugak....
Nasib AJ cam dia dan dia cam AJ.....
Seronoknye dapat jumpa dia.....
Selalu duk komen-komen dalam blog je...... =D
Lepas tu bile Farid Laham dah sampai, AJ minta diri nak berjalan kat ChurpOut tu.....
Thanks Ainim Suju, sudi jumpa AJ yang tak seberapa ni....
Lepas tu jumpe blogger Nadia Johari juga......

AJ, Ainim Suju

Nizam, AJ, Farid

Nizam, AJ, Nadia Johari

Yeahhh... Kat sini dah start excited.....
Kitorang start pusing dari 1 booth ke 1 booth....
Habis semua AJ pulun dari photobooth, karikatur, etc....
Dan yang paling AJ nak try.... REVERSE BUNGEE!!!!
Walaupun lepas tu hujan, tak menghalang kami nak berjalan tau..
Gigih!!!
Okay dah cukup dah bebel-bebel....
Jom tengok gambar kat ChurpOut2013 tu.....

Wow PhotoBooth

Karikatur dari Ms Bulat

Takde keje sementara tunggu hujan berhenti...
Sambil test Lenovo K900 pinjam seminggu.. =P

Reverse Bungee...
The main reason why im there..... =D

Dan yang paling super super super dan super duper excited......
AJ jumpe beberapa orang yang sememangnya famous amos gitu...
Nak tau siapa???
Tunggu next entry okay... =D

P/s : 10am - 12am AJ berjalan Sabtu lepas.... =D
14 jam kau!!!


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

11 comments:

  1. kalau dekat sure akak pegi.. huhuhu Mesti best kan AJ.. =D

    ReplyDelete
  2. Nasib baik akak x sihat sgt lagi..if x dah join AJ dah...

    ReplyDelete
  3. bestnyaaaa..akak ada gak dpt e-mail pasal Churpout2013 ni tapi sogan nak attend event2 cam ni..x de member..kang tercangak2 sensorang kat c2..dah le akak ni x baper nak mesra alam sangat..hehe

    ReplyDelete
  4. susahnya nk ke sana ye..klu sy mmg tak sanggup..huhu

    ReplyDelete
  5. bestnya...tapi saya tak dapat pergi...hubby kerja haritu...insya Allah, ada rezeki, tahun depan nak g la...^_^

    ReplyDelete
  6. satu pengalaman yang menarik sebagai seorang blogger...salam ukhwah dari ana..

    ReplyDelete
  7. Bestnya akak tak sempat nak pergi sebab ada agenda lain pulak tapi kalau dpt gi mesti best!

    ReplyDelete
  8. wahhhh.. bestnye... tgk gmbr pun dah tau gempakk je reverse bungee tu.. :)

    ReplyDelete
  9. Bestnya dpt try reverse bungee tu...I loike!

    ReplyDelete
  10. Bestnya..kita pegi ala2 je sbb nak beli ayam goreng tu. Seronok sangat dapat jumpa AJ. Walau kejap je tapi tetap seronok. Hope ada masa boleh jumpa lagi ya

    ReplyDelete