Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 21 October 2013

ChurpOut2013 : Yang Super Duper!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Dalam entri ChurpOut2013, AJ cakap ade jumpe mereka-mereka yang famous amos gitu.....
Nak tau siapa?? Check it out.......
Yang ade dalam fb dan instagram AJ mesti dah tau kan....
Tapi AJ nak share kan jugak......
Kalau tadi blogger, sekarang siapa???

Tepek dulu si tuan rumah....
Hehehhehehehehe...

Now jom reveal siapa mereka...

1. Farah Nazira (Heroin Hoore Hoore)


Terserempak dengan Farah secara tak sengaja.....
Masa tengah duduk-duduk kat Starbucks sementara tunggu hujan berhenti tu, AJ nampak dia lalu...
AJ tegurlah dia.... Dia pun tak sangka AJ boleh sampai situ.... =d
Pastu, lepak sekejap chit-chat2......
Blogger lain memula tak perasan tu pelakon filem Hoore-Hoore sampailah AJ bagitau..
Hehehhehehe...
Yelah, Farah yang dulu bukanlah yang sekarang.....
Haaaa.. Gitu kan..... =D

2. Yuyu Zulaikha (Si Kupu-Kupu Kecik)



Masa ni Yuyu tengah frust sebab tak dapat try ChurpBungee...
Berat tak cukup katanye.....
Kesian Yuyu.... Takpelah Yuyu mane tau lepas-lepas kawen nanti berat naik...
Bolehlah Yuyu cuba....m=D
Yang bagusnya Yuyu ni ingat pulak siape AJ.....
Walaupun jumpe sekali je sebelum ni.....

3. Kak RedMummy (Si Pecinta Merah)


Masa nak tegur kak RedMummy, AJ agak segan...
Duk teragak-agak, nak tegur ke tak nak......
Lastly tegur jugak...
Kak RedMummy tak sombong pun....
Humble je....

4. Hanis Zalikha (Si Tinggi Lampai)


Dan last sekali AJ dapat jumpe Hanis Zalikha....
Ya ampunnnn.....
Tingginye dia... Dah jengket kaki pun still tak boleh challange dia tau....
Heheheheehe... =P
Hanis ni sempoi je.... Tak sombong pun...
Dia layankan je perangai AJ tu.....
Oh ye, aritu dia bawak Jaguhbi dia...
Tapi duk excited dapat jumpe dia terus lupe pasal Jaguhbi...
Kalau tak habislah dia AJ gomol-gomol.... =D

Sebenarnya ramai lagi kat situ...
Tapi tak berkesempatan nak bergambar dengan faktor cuaca yang mendung, hujan tu.....
Ade JinnyBoy, SazzyFalak etc.....
Next time hopefully dapat jumpe diorang lagi...



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

10 comments:

  1. omg! awak rupanya dengan si nizam tu,aummmmmm :P

    ReplyDelete
  2. Farah dh lain la..sgt2 lain..apakah rahsia beliau erk...

    ReplyDelete
  3. Hanis zalikha..bukan saja tggi..tapi dia jugak nmpk besar dari ayue...hehehe

    ReplyDelete
  4. hehe
    best best
    kite x dpt pegi la
    busy ish ish
    jeles kite

    ReplyDelete
  5. yuyu nampak comel sgt , hanis lak nampak besar ... agak klu saya berdiri kat sebelah hanis zalikha , paras bwh bahu agaknya ...

    ReplyDelete
  6. wahh... jumpa kembar sekali eh... yuyu pun x psl2 jadi kembar... ;p

    ReplyDelete
  7. Bestnya..tak dapat jumpa dorg sbb kena balik awal. Kembar kita keje malam so dia nak rehat

    ReplyDelete
  8. AJ pun skang meniti kefamusan... insya allah...

    ReplyDelete