Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 1 October 2013

Blogger Ketagih!



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Nampaknye, beberapa orang blogger dah mengalami ketagihan melampau....
Ketagih paintball !!!! =P
Sabtu lepas, kitorang repeat balik main paintball kat Cyberjaya...
Memula AJ memang tak dapat pegi, sebab ade event lain....
Lepas tu, tetibe pulak event tu ditunda sebelah malam....
Dan lagi 1, AJ dah termakan pujuk rakan blogger lain suruh join jugak...
Antaranya Yanty, Bro Framestone, Abang Ben....
Nak balas dendam kate diorang......
Hehehehhehe...
Pagi tu, AJ amik ERL je dari KL....
Sampai situ Yanty jemput.... =D
Paintball patutnye start pukul 11 pagi, tapi atas sebab ramai yang tersesat pagi tu...
Makanya, lambat sikitlah startnye...
Ramai jugak blogger yang datang...
Antaranya Abang Ben dan Yanty selaku penganjur....
Bro Framestone, Papa Blogger, Abah Careno, Kyra, Kak Dayah, Ammar, MK Syahir, Mawardi Yunus, Qaseh Dalia, Dkna & Jai serta ramai lagi...
Nanti AJ update link diorang ek....
Al-maklum pakai gadjet je... Susah sikit nak link-link ni.... =D
Aritu memang puaslah main....
Semua field kitorang try... Speedball, Urban dan Jungle...
Puas dapat menembak orang lain...
Hahahahhaha...
Sampai ade yang simpan dendam kat AJ katenye... =P
AJ dapatlah 1 das tembakan kat kepala..
Fuhhh.. Berdengung kejap.. Dah lame tak rasa kene tembak kan... =D
Thanks lah untuk yang invite dan semua yang luangkan masa ber"paintball" sabtu lepas...
Seriously, AJ enjoy sangat..
Jom tengok gambar!


Best gile....
Lepas tu minggu ni khabarnya ade yang nak repeat lagi...
Amboihhhh.... Ketagihan melampau dah ni....
Huhuhuhuhu....

P/s : Enjoy!!!



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

14 comments:

  1. nak sainnnnn kak . ehhhh . salah pulak .

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum AJ, wahh betul2 ketagih ni. sheila belum pernah try. insyallah coming soon buat dengan rakan plkn sheila. heeeeee. bestnya.. main tembak2 kannnn :)

    ReplyDelete
  3. wah...seronoknya pi main paintball..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. wahh.. syoknye bergmbr dgn blogger femes.. abg ben! hihi..

    ReplyDelete
  5. Grrrr... xmo komen entry ni...

    ReplyDelete
  6. PERNAH RASA MAIN NI SEKALI JE.. :)

    ReplyDelete
  7. again.. tak hajak.. :P buat hari ahad la.. bleh laa alkisah join

    ReplyDelete
  8. opss, ghupanya AJ dah ajak.. sorry alkisah BZ sesangat sampai tak sempat baca komen.. kalau sabtu memang susah sebab Alkisah kerja, kalau ahad insyallah boleh.. sorry....

    ReplyDelete
  9. wahh... meriahnya blogger berperang di alam nyata....

    ReplyDelete
  10. owhh.. yg ni la yg sy sam x dpt joint ni... sabo je la... AJ... emm.. rasenye teringin.. Tapi segan pun ade... emmm... hihi...

    ReplyDelete
  11. Bestnya. Dya mmg teringin nk main paintball. Hahahah

    ReplyDelete