Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 31 October 2013

Alhamdulillah, Rezeki Berblog...


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah, tadi BroFramestone ada mesej AJ minta no akaun....
Nak settle kan bayaran ade 1 event yang AJ pegi sebelum ni.....
Tersenyum-senyum AJ balas mesej tu......
Berkat usaha dan sabar AJ, dapat jugak merasa sedikit rezeki daripada berblog ni....
Tak sia-sia menunggu lama sikit untuk bayaran tu... =D

Selama arini, tak penah AJ sangka niat berblog AJ ni bakal membuahkan hasil...
Yelah, berblog sekadar suka-suka je...
Tapi lama-kelamaan, AJ mula mengorak langkah...
Join event sana dan sini....
Kalau nak tau, kebanyakan event yang AJ join tidak berbayar.....
AJ pun masih menapak dalam dunia blog ni kan.....
Dari situ, AJ mula diberikan peluang oleh Bro untuk join event berbayar.....
Walaupun tak banyak peluang AJ dapat sebab ikut kesesuaian blog dan trafik jugak kan, tapi Alhamdulillah ade sikit rezeki buat tampung perbelanjaan AJ yang belum berkerjaya lagi... =D

Dan tadi jugak, AJ dapat 1 lagi panggilan dari company kecantikan..
Insyaallah kalau ade rezeki AJ nanti, AJ akan dapat peluang review produk mereka dengan "token"nye sekali...
Tapi belum confirm lagi lah..... Moga rezeki berpihak pada AJ dan blog ni.... =D


So kepada korang yang belum penah merasa rezeki dari blog tu..
Jangan putus asa dan jangan terlalu berharap...
Berbloglah dengan seikhlas hati...
Insyaallah 1 hari nanti pasti akan terbuka pintu rezeki untuk korang dalam dunia blog ni....
Teruskan usaha okay..... =D

P/s : Tengah tunggu result interview...
Harapnya pintu rezeki buat AJ tu terbuka seluas-luasnya....
Insyaallah.... Dengan izin Allah swt... =D





"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

9 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki AJ, akak tumpang happy...seronokkan bila pergi event berbayar ni...tapi yerlah bukan mudah, kita kena menapak perlahan2... good for you bila akak sendiri tak dapat nak attend event2 tu bila kebanyakan pada masa adalah pada waktu dan hari bekerja...takkan asyik nak ambil cuti jer kan... itulah salah satu faktor imbangan yang akak putuskan bila nak attend sesuatu event tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu kak, kene pelan2 menapak....
      Tak boleh nak terus naik je kan.....
      AJ ni sementara tak keje ni, bolehlah join kak....
      Kalau dah keje, ade juga yang perlu diambil kira.....
      Alhamdulillah la, atleast sementara takde gaji tetap, dapat jugaklah duit belanja dari blog ni...=D

      Delete
  2. Tahniah AJ.. semoga bertambah murah rezeki AJ lg lepas nie.. =D

    ReplyDelete
  3. Tahniah AJ, inshaaAllah selagi ada usaha, pasti ada hasilnya :D

    ReplyDelete
  4. Good for u AJ... juz pesanan dr peminat Aj nnti blog ni jgn hanya meriahkan dgn entry event jer... keep update spt biase ye AJ... smoga AJ suksess...

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..rezeki berblogging...

    ReplyDelete
  6. syabas ....ada juga hasil

    Saya punya hasil daripada berblog pergi event juga tapi event orang kahwin la hehehehehe

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah semoga bertambah murah rezeki

    ReplyDelete