Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 17 September 2013

Tolong UNDI AJ!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Korang semua...
AJ nak minta tolong korang undi gambar AJ ni..
Boleh tak....? Tak susah pun...
Derma 1 klik je untuk peraduan "Truly Asian Beauty"
Kalau sesiapa nak derma undi tu, boleh KLIK SINI....
Masa entri ni ditulis, AJ ada kat page 16...
Kalau korang klik sekarang mungkin dah kat page 17 keatas la tu...
Berbatu-batu, berkilo-kilo dah tertinggal jauh undi tu.....
Hehehehhee....


Cari gambar kat atas ni tau...
Tengok tu, ada 6 undi je...
Waaa... Waaa... Waaa...

Dan ada lagi 1 gambar tau...


Yang ni kat page 1...
Takde undi pun lagi.....
Tapi apps ni tak boleh surf pakai mobile...
Kene pakai pc or laptop....

P/s : Terima Kasih Daun Keladi... =D



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

16 comments:

  1. AJ,macamne nak undi..klik2 kat gambar AJ tu, x leh pun..ke akak tak gheti yeak?ajar sikit..cari kat dalam album, x de pun gambar AJ yg 1st tu..yg 2nd ada la jupe tapi x leh nak undi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau kita hala je mouse kat gambar tu, dia akan kuar 2 option kak...
      Undi dengan kongsi.....
      Kalau pakai mobile je yang memang tak boleh undi...

      Delete
    2. okey,AJ..done..berjaya undi :D smoga berjaya..kalau menang, kena belanja bedak Pixy 1..haha

      Delete
  2. Ok will do.. nak pegi vote skrg utk AJ sambil menderma duit tabung kat sini ;)

    ReplyDelete
  3. nak undi..tp nak tgk gmbr2 lain jugak.. kot boleh undi utk depa juga kan..haha.. mrh AJ nnti sbb belot.. ok2.. sini xleh undi..nnti deqla try tgk camne k.. good luck tau.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je Deqla...
      Heheheh...
      AJ tak kisah pun... =D

      Delete
  4. assalamualaikum AJ, good luck ye. insyallah sheila vote :D

    ReplyDelete
  5. InshaAllah if nani kat pc nnti nani undi..

    ReplyDelete