Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 2 September 2013

Segmen : My Best Entry Bubblynotes.com

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 

Petang ni AJ nak join 1 segmen ni......
Segmen dia mudah je tau.....
So jom ramai-ramai pakat serbu join segmen ni.....
Kalau nak tau lebih lanjut, baca kat bawah ni ye.... =D
  
Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 2/9/2013, jam 5.00 petang SEHINGGA 9/9/2013, jam 5.00 petang... Semua blogger tak kira yang baru atau lama, femes atau tak, retis atau tak dijemput untuk memeriahkan segmen ni... Tujuan? Nak rapatkan lagi silaturahim sesama kita, follow memfollow dan juga review entri2 terbaik dari blogger2 yang menyertai segmen ini yang dipilih oleh Pakcik Random.Org...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com 
2. Buat entri bertajuk Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak. 

 Kemudian pastekan ke ruang HTML seperti di bawah:

4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini.

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org) 
2. Pemenang akan diumumkan pada 10/9/2013.
3. Para pemenang akan diminta untuk memberikan link satu entri terbaik mereka untuk direview oleh Cik Puan Bubbly dalam tempoh 3 hari dari tarikh pengumuman pemenang. If not... Pakcik Random akan roll the dice once again... ^_^ 


P/s : AJ dah join!


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

20 comments:

  1. selamat bersegmen AJ..nanti kita pun nak join la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Join jangan tak join...
      Hehehheheh...

      Delete
  2. terima kasihlah ucu diva... *_^

    nanti jangan lupa semak senarai peserta kat sini...*_^

    http://www.bubblynotes.com/2013/09/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  3. gud luck :)

    blogwalking dari segmen yg same...;)
    jemput jalan-jalan sini http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/09/segmen-my-best-entry-bublynotescom.html

    ReplyDelete
  4. rajin betol farah buat segmen..giler punye frust tau x dpt join.. dah lama x dpt terjah blog dia..hukhuk..sedih! apapun good luck AJ.. =)

    ReplyDelete
  5. as salam,

    Singgah sini dari segmen yang sama...

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/09/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  6. terjah sini dari segmen yg sama..salam perkenalan :)

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/09/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan...saya dari segmen yang sama,jemputlah ke blog saya jugak hehe :)

    http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2013/09/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  8. salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye....tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum yangg, good luck okeyyy :)

    ReplyDelete
  10. hai!
    datang singgah sini dari segmen sama :D
    jom sini plak --> supermiza.blogspot.com/2013/09/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  11. singgah sini :)
    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/09/segmen-my-best-entry-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  12. Tahniah kerana telah dipilih sebagai pemenang...sila tinggalkan LINK ENTRY TERBAIK untuk direview di ruangan komen ini...

    http://www.bubblynotes.com/2013/09/pemenang-segmen-my-best-entry.html

    ReplyDelete
  13. AJ entri AJ telah direview di sini...

    http://www.bubblynotes.com/2013/09/ruginya-budak-zaman-sekarang.html

    ReplyDelete