Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 2 September 2013

Pelamin Anganku... Cewaaahhhh...



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Arini disebabkan asik tengok orang post pasal kenduri kawen, tangan ni gatal nak type dan mata ni bukan main galak nak skodeng PELAMIN....
Bukan tak sabar nak kawen ye kawan-kawan.....
Saja amik mood setahun dua lebih awal..
Kahkahkah....
Gedik betul bunyinya....
Ni antara gambar-gambar "Pelamin Anganku Musnah" yang menjadi idaman hati...
AJ google je...
Meh jamu mata sekali dengan AJ..
Manalah tau ada yang jadi inspirasi buat sesiapa yang nak naik pelamin dalam masa terdekat ni ke....
Haishhh.... Kalaulah boleh naik pelamin banyak kali....
Semua pelamin ni AJ tempah untuk majlis kawen nanti tau....
Amboih kemain seorang AJ....
Heheheheh.. =P















Amacam????
Cantik-cantik kan pelamin dia....
AJ suka yang nampak macam garden gitu..... =D
Mr.JR datang pinang cepat sikit boleh tak...?
I tak sabar nak naik pelamin ni....
Hahahhahha...
Amboih! Dashyat statement kau kan... =P

P/s : 3-4 tahun lagi, entah macam mana rupalah Pelamin ni kan...
Sekarang pun dah vogue da vassss.....


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

15 comments:

  1. Replies
    1. Betul tu Malay Male....
      Design2 pwlamin macam ni memang very costly...
      Even yang simple pun dah mahal...

      Delete
  2. cantik2 semuanya..xtw nk pilih y mne lg cntik..hehe..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah...
      kalau AJ nak kawen un, tak tau nak pilih mana.... =D

      Delete
  3. Kalau ikut pengalaman saya pelamin gempaq harga pun gempaq tapi kot nak kawin lagi 3 4 tahun sempat lagi kot simpan duit dalam tabung :)

    ReplyDelete
  4. amboiii glemer gitu.. mudah2an angan2 menjadi kenyataan ye AJ..jgn pelamin anganku musnah sudah.. mintak jauhkan la kan.. =)

    ReplyDelete
  5. semua cantik2 tapi mungkin zaman AJ nnt mst ada trend baru lagi canggih manggih.. tungguuuu =)

    ReplyDelete
  6. Aj...yg no 4 tu cantik...akak presiden suka bangat....tp ada peluang ke?

    ReplyDelete
  7. cantik2 , jnji lupa jemput ty sudah la yerrrrr

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum twin, gojes gila pelamin anganmu :)

    ReplyDelete
  9. perghh.. cantik2 n vogue2.. dah samapai seru cepat2lea bagi tau yea.. jgn lupajemput temannn.. teman nak mai tgk AJ kawennn

    ReplyDelete
  10. wa.. berapa la modalnya tu ye AJ.. grang2 semuanya.. MELETOPS!

    ReplyDelete