Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 11 September 2013

Misi Satu Hari Satu Entri


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Sekarang ni AJ cuba nak jalankan misi ni.....
"Satu Hari Satu Entri"
Sebagai blogger, kekadang mood nak berblog macam tenggelam timbul je kan....
Biasalah blogger biase-biase je kannn... =P
Nak pulak bile dah puas perah otak tapi idea takmo jugak keluar.....
Penyudahnya terabai lah blog kita sehari tu...
Kadang bukan sehari je, berhari-hari...... Tu dah kategori parah sangatlah tu...
So AJ ingat nak maintain sekurang-kurangnya sehari ada 1 entri untuk AJ coretkan kat sini mulai dari arini.... =D
Kalau idea banyak, sehari dapat 2-3 entri pun lagi okay kan...
Hehehehehhehe...
Harap-harap tiada isu kekontangan idea la....
Kalau ada, parah jugak... =D
Yang pasti, AJ akan cuba untuk tidak update bende yang mengarut dan tak boleh diterima akal lah...
Takkan nak update "arini AJ makan maggi"
Pelik pulak kan jadinya... Hehehhehe....
Ada yang nak join misi ni tak??
JOM!!! =D


P/s : Mission Possible or Mission Imposibble???
Jeng Jeng Jeng....


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

28 comments:

  1. 1 hari 1 entry, okay tu kak.. ;)

    ReplyDelete
  2. ok la tu satu hari satu entry Aj,jgn macam ada org tuh..bw blog org pas tu curi idea..biar la original kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedih jugak kak kalau ada yang berniat macam tu....

      Delete
  3. all the best AJ..kita pun kadang kontang idea

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Ainim..
      Tu la, kalau takde idea tu sampai...
      Aiyoooo...
      Jenuh...

      Delete
  4. Takde idea sangat lah sis. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah akak pun Mieya...
      Tapi nak cuba maintain...

      Delete
  5. gud luck!
    MG pun ada azam mcm tu jgk tp kdg2 bz n xd idea tu terbantut azam.

    gud luck AJ . ganbatte! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahhaha...
      Tang tu yang susah tu kan.....
      Memang terbantut habis....

      Delete
  6. Assalamualaikum yanggg, good luck! jangan abaikan blog eh. sheila tahu, you can do it ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam twin...
      Insyaallah...
      Cuba tak abaikan..
      Heheheh..

      Delete
  7. samalah, dulu pun nur mcm tu, satu entry sehari...
    tapi skrang dah tak larat..
    akhir tahun keje byk..
    huhhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la, AJ perasan jugak Nur tenggelam timbul sekarang ni...

      Delete
  8. alaa.. xde hal la..deqla pun selalu je 1 entri sehari..hihi.. sabtu ahad cuti...haha..

    ReplyDelete
  9. betul tu, CM pun sedang dalam misi buat satu hari satu entri..mula-mula susah juga,sebab selalu update blog ikut "dan" je...heee.salam kenal dari CM ye, dtg dari segmen review blog sheila 2.0..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah CM, AJ pun macam tu jugak.....
      Thanks singgah... =D

      Delete
  10. ok ler tu...kekadang kalau tak sempat draft then auto publish......

    ReplyDelete