Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 12 September 2013

Inspirasi Berblog..

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Tadi Sheila ada review blog AJ.....
Katanya, cuba ubah alignment dalam entri.....
Sebab center nampak tak berapa kemas...
Okaylah, untuk entri ni AJ ubah alignment tu...
Jom kite tengok macam mane ek... =D


Boleh tengok review tu kat sini...


Dan juga, tadi Bro Framestone ada update status....
Ni yang AJ nak cerita ni...


Memang betul, AJ agak terkejut agak terkejut tengok nilai cek tu masa Bro minta simpankan...
Tak sangka, kalau kite serius dalam berblog hasilnya lumayan jugak ek...
Sebelum ni, AJ baca je entri dari nama-nama besar....
Tapi bile tengok sendiri, terus macam "Ohhhhh..... okay.."
Tak tau nak cakap apa....
Hehehehhe.....
Insyaallah Bro, thanks untuk inspirasi yang baru Bro suntik tu...
Tapi bukanlah inspirasi nak kejar nilai cek tu ye.....
Inspirasi nak aktif berblog...
Manalah tau, kot-kot ada rezeki terpijak lepas ni... AJ terima je... =D
Tapi yang AJ selalu tertanya-tanya....
Mana dapat idea kalau betul-betul dah takde idea??

P/s : Rasa awkward pulak ubah alignment ni... =D


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

30 comments:

  1. Assalamualaikum yangg. bestnyaaa, awak dah rajin2 join pergi event. rezeki awak.. hehehe. comel gak buat alignment tepi. Tapi Aj kena tulis penuh2 la. macam sheila tulis. heeeee. boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam.....
      Hehehhe....
      Tu yang tak reti tu....
      Nak tulis sepanjang2nye tu...
      Sebab bahasa AJ pun memang pendek2 je kan....

      Delete
  2. well done...heheh bgs2.iman BW ni sbb sje3 je xpnh niat nk pape pong

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah...
      Kalau ada tu rezeki kan... =D

      Delete
  3. betul jgk ckp SS..tulis penuh..nampak ok sikit..tp kan..kalau perenggan pendek je..nampak x cntek jugk kalau tulis penuh..huhu..betul tak..hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la tu....
      Rasa cam AJ tak sesuai kot nak buat alignment tepi ni...

      Delete
  4. Dah nampak hasil yg lumayan memang boleh bg semangat blogging..bling2 mata wow ! kena belajar teknik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu PCL....
      Tapi nak macam tu kene banyak belajar dan improve lagi....
      Sekarang ni pun, AJ tak penah lagi mengharap macam tu...
      Insyaallah 1 hari kalau rezeki kita kan....

      Delete
  5. rs mcm lain plak bila buat alligment camni.. sbb ada kosong sblh kanan,,..

    yg dulu rs mcm lg ok :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah kak.....
      Lagipun ayat AJ pendek2, macam kurang sesuai pulak...
      Takpe, AJ try je... =D

      Delete
  6. dah lama tak lending sini .. memula tak faham yang bro cuba sampaikan tapi bila AJ cerita ouhh baru fahamm .. wah rezeki tu AJ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehhe....
      Sekarang dah faham kan kan kan... =D

      Delete
  7. ini tidak adil..tidak adil...hahahaha...good job adik diva...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zasssss.......
      Thanks kakak diva....
      Hehehe...

      Delete
  8. memang lumayan kalau betul2 serius berbelog ni..
    saya pun menyimpan hasrat yg sama.. tp diri ni haa kadnag2 malas nk update blog..dulu paling byk sy dapat adelah dlm 100rggt,,hehe


    Hebatt!!! Tudung Norjuma Diperaga Di Pentas Persada Fesyen New York

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehhe...
      Kire adelah jugak rezekinya nanti...
      Betul, nak sampai tahap macam tu, kene banyak belajar lagi... =D

      Delete
  9. Ermm..berapa eh sampai Ayue terkejut.. :)
    cuba jugaklah jadi mcm tu, tapi enggak bisa..kekekekeke.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau Nur nak tau berapa kene tanye Bro la...
      Heheheheh...

      Delete
    2. kekekekekehh...

      ayue,pic untuk entry cuba ayue centerkan...
      kiranya tak adalah nampak kosong sebelah kanan....

      Delete
  10. sure Aj tahu berapa jumlahnya yea....hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah kak Sukma, AJ tau jumlahnya...
      Hehehe...
      Yelah, jadi PA sementara Bro jap aritu....

      Delete
  11. Salam perkenalan...dari segmen yang sama ^_^

    ReplyDelete
  12. CENTER ALIGNMENT PUN BETTER..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la...
      AJ pun pelik bile tukar alignment ni...A

      Delete
  13. Okla alignment dah ok kan..memg dr blog leh wat duit kan AJ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah kak...
      Kalau kita pandai dan bijak gunakan medium berblog ni... =D

      Delete
  14. dah ok dah ni.... congratsssss..

    ReplyDelete