Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 5 September 2013

Busy


ASALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA



Kepala berdengung, tak cukup tidur....
2-3 hari ni memang AJ susah nak tidur malam... Insomnia ke???
Tambah pulak sekarang ni AJ, Mr.JR dan kengkawan tengah busy merangka banyak agenda...
Termasuklah nak run business sikit-sikit dan nak struktur kan semula Kelab Sukan Bermotor kitorang tu...
Insyaallah bulan 10 nak buat balik ride charity event macam last year untuk kelab...
Sekarang ni pun AJ tengah tolong kawan settlekan hal online shop dia...
Sambil tu, selit-selit la jugak produk yang AJ fikir nak jual... =D
Dia pun tengah cari kedai.....
Kalau AJ belum dapat keje tetap, AJ akan tolong kat kedai la...
Atleast AJ ade income sikit kan....
Insyaallah dalam bulan Oktober, startlah segala perancangan kami tu...
Semoga segala urusan dan perancangan tu dipermudahkan Allah swt.....

So kemungkinan besar AJ akan tenggelam timbul dalam blog ni......
Hehehehheh...
Ni pun nak kene pegi dentist...
Tapi macam tak larat je...
Pagi tadi duk bincang semua bende sampai ke Subuh...
Lepas tu dah balik rumah, pukul 8 pagi baru AJ tidur...
Kalau tak, by hook or by crook esok kene jugak ke dentist tu....
Sebab gigi atas kene cabut...
If tak cabut, lambatlah progress braces AJ ni.....

P/s : Merabak + rasa cam ade nyamuk duk racing dalam kepala otak ni...
Huhuhuhu..... =P


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

14 comments:

  1. Assalamualaikum AJ. kesiannya my twin. hope sukses dalam online bisnes AJ. mesti ramai support AJ. no worries. even busy, jangan sampai tak jaga kesihatan okey yanggg :)

    ReplyDelete
  2. lame sungguh xmai sini..semoga semuanya berjalan dengan lancar yer..amin :)

    ReplyDelete
  3. all the best AJ.. wish you Gud luck ;)

    ReplyDelete
  4. Cabut gigi????
    Oh tidakkkkkkk....akak x suka...

    ReplyDelete
  5. bisnes apa tu ... AJ naik motor apa?

    ReplyDelete
  6. ok la tu AJ.. pndai AJ cari peluang dptkan income. moga berjalan spt yg dirancang ye..

    ReplyDelete
  7. Tenggelam timbul tu perkara biasa. Nani baru nk menimbulkan diri kembali.. :) gd luck AJ

    ReplyDelete
  8. oooo.. takpe AJ... yang penting kena cukup rehat tau... bahaya kalau insomnia tu.... huhuhu

    ReplyDelete
  9. bz.. bz jugak AJ.. jangan lupa m,akan, rehat n tido tauu

    ReplyDelete
  10. All the best untuk segala yang akan AJ lakukan ya

    ReplyDelete
  11. kuat juga AJ ni.. redah je AJ... janji tak miss soru kate org...

    ReplyDelete