Blogger templates

Click to Follow...

Sunday, 8 September 2013

Avon You Make It Beautiful Tour...


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

This is so cool!
Lepas paintball, mandi semua terus je ke Plaza Sungei Wang dengan Bro Framestone untuk event  
"Avon You Make It Beautiful Tour"...
Event di langsungkan bersempena pelancaran Koleksi Mekap Terbaru dari Avon...
AJ merupakan salah seorang pengguna Avon...
So memang sesuai sangat la tu....
Produk yang AJ suka glimmerstick eyeliner... =D

AVON merupakan 1 jenama besar yang cukup dikenali dan tidak asing lagi...
Telah bertapak selama 127 tahun di pasaran global dan berada di Malaysia sejak 36 tahun yang lalu...
Siapa yang tak kenal dengan Avon tu memang rugi... =D

Majlis pelancaran dimulakan dengan acara memotong reben dan melepaskan belon oleh Pn. Carolyn Nur Amira Lee, Pengarah Urusan AVON Malaysia diiringi oleh Safirah Harudin (Bekas pesakit kanser & Wakil Avon), Azlina Abdullah (Avon sales leader) dan Maggie Goh (Pemilik butik Avon)...
Mereka merupakan antara insan yang telah berjaya dengan Avon..
Selepas itu persembahan dari tarian Kumpulan Soul Krazy, finalist rancangan 8TV Showdown dance show..






Soul Krazy

Kelihatan Bro Framestone dan Yana Yassin khusyuk mengambil gambar.. =P




Antara blogger yang turut hadir...

Dan yang paling menarik semasa acara berlansung, makeover oleh professional makeup artist dengan rangkaian produk mekap terbaru dan photoshoot... =D
AJ pun diberi peluang mencuba mekap terbaru dari Avon ni.. Yeayyy!!!


Sebelum dengan muka comot baru berpaintball...

Semasa, menyempat je nak snap kan... =D

Selepas, bertukar wajah menjadi extra comel...
Kihkihkih.. =P
#WhySoSerious AJ time ni???

Dengan koleksi terbaru dari Avon..

Koleksi terbaru Avon ni direka khas untuk setiap tona kulit, menampilkan warna berpigmentasi tinggi dengan Teknologi Color True agar warna pada solekan anda adalah sama warna sama ang menghiasi bibir dan mata anda...

Jom intai koleksi terbaru mereka...

Ultra Color Rich Lipstick
Teknologi Pire Revealing dan pigmen memperbaharui sendiri mberi warna terang yang kekal sejati.
Ia menutrisi bibir dngan Shea Butter, Minyak Omega, Beri Arktik dan Vitamin E yang menjadikan bibir licin dan lembab serta merta.
Direka untuk pelbagai rona kulit dengan 16 rona baru dlam bekas elegan dengan tetingkap jernih yang memudahkan anda melihat rona semua gindu anda sekilas pandang!

Ultra Glazewear Lip Gloss
Teknologi Pure Revealing dan pigmen memperbaharui sendiri meluncurkan kilauan tinggi berona mewah berserta kebaikan formula melembab yang sama dengan gincu Avon.
Tersedia dalam bekas moden dengan 8 rona berkemasan krim, kilau dan sinar.

True Color Eye Shadow Quad
Warnakan mengikut nombor!
Quad dengan Teknologi Pure Revealing memberi warna mewah berpigmen tinggi yang kekal sejati di mata seperti di palet.
Warna kekal tulen, tanpa retak atau merekah di mata.
6 quad baru dalam bekas rekaan terkini dengan langkah penggayaan bernombor.

Ultra Glimmerstick Lip & Eye Liner
Menggaris dengan warna kekal sejati.
Gayakan bersama solekan terang atau lembut tanpa masala comotbatau berkeping....
Tersedia dalam 4 rona.

Sebelum balik, para blogger diberikan sedikit cenderahati dari pihak Avon...
Thanks AVON!!!
I'm super duper EXCITED... =D



Koleksi mekap baharu ni telah berada di pasaran September ini..
Temui Wakil Avon atau lawati Butik Kecantikan Avon untuk mendapatkannya...
Road Tour ni pulak berlangsung sepanjang bulan September di beberapa lokasi....
Dan dengan pembelian RM30 keatas korang berpeluang memenangi Samsung S4 dan percutian ke BALI melalui cabutan bertuah yang diadakan...
Dan dengan pembelian RM50, dapat makeover dan photoshoot lagi... =D
Untuk maklumat lanjut, lawati Facebook page Avon Malaysia atau laman web http://www.my.avon.com/ ...

P/s : Superb !!!


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

35 comments:

  1. Replies
    1. Yup dik...
      Best sangat dapat peluang macam ni....

      Delete
  2. bestnye... produk avon memang bestII. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak dinafikan....
      AJ dari remaja suka pakai produk Avon.... =D

      Delete
  3. bestnyaa..!
    dapat makeup2 lagi.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehhehe....
      Aah Nur, sekali sekala kan... =D

      Delete
  4. bestnyer...dapat makeup dr avon ke tuh..alahai jeles²..sukanya!!hehe :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah, dapat koleksi makeup Avon yang terbaru tu....
      Hehehhe....

      Delete
  5. DAPAT PRODUK AVON FREE TAK PASAL BUAT LIPUTAN? MESTI DAPAT KAN? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dapat...
      Kan ada dalam entri ni..
      Pic last sekali...
      Hehehhehe....

      Delete
  6. wah AJ bestnya dapat set make up lagi

    ReplyDelete
  7. Aj nampak comel sgt.. Wah Aj da berjinak ngn event. Bestnye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Nani....
      Yup, baru nak berjinak je...
      Hehehhe...
      Thanks buat blogger otai, Bro yang bagi AJ peluang.... =D

      Delete
  8. Best yer roadshow avon nih...siap ada blogger lain join wahhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah ade beberapa orang blogger yang join...
      Best!

      Delete
  9. bestnya dapat jemputan mcm tu..:)

    ReplyDelete
  10. untung laaa.. dpt mekap free... hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pakai sethun tak habis tu Deqla....
      Hehheeh...

      Delete
  11. wah..Aj pon da nampak len bile dpt sentuhan avon ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehhehe...
      Tu la kuasa makeup... =D

      Delete
  12. lenkali jgn lupa ajak akak sekali tau...hehehehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah kak..
      Ni pun orang ajak..
      Heheheh...

      Delete
  13. jumpa rakan blogger tu yg best ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah betul tu...
      Seronokmjumpe blogger lain...

      Delete
  14. cantik lepas makeover.. mmg extra comel ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak...
      Alamak, ni nak kembang ni...
      Kihkihkih.....

      Delete
  15. wah..psni bleh ikat kontrak jadi model avon laa..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahhaah...
      Kalau AJ jadi model, mau ade yang takmo beli kang.... =P

      Delete
  16. Assalamualaikum yangggggg, sheila suka lipstik avon! alahh lupa nama apa. tapi glitter dia comel. warna oren. suka pakai sejak mula2 kerja dulu. my twin nampak sangat extra comel dia tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam....
      Banyak dia nye produk yang glitter2 tu..
      Hehehhee...
      AJ selain tu, suka perfume vanilla musk dia....

      Delete
  17. Replies
    1. thanks tengku Butang.....
      Kembang AJ tau... =P

      Delete
  18. akak dah lama tak ke Avon Butik....walaupun member....huhu

    ReplyDelete