Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 19 September 2013

Adoi Laaaaa....


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Okay pepagi buta update entri....
Arini tak tau la ape nasib AJ ni....
Ade je yang serba tak kene.....
Tadi pegi tengok movie "Prisoners" kat Paradigm Mall....
Dapat tiket untuk Blogger Adverlets...
Nanti AJ cite pasal movie tu okay...


AJ beli makanan semua total dia RM 18....
AJ bayar pakai RM 50, so balance dia patutnye RM 32 la kan......?
Balik tu pulak masa nak bayar minum kat kedai mamak, baru AJ perasan budak kaunter tu bagi balance kurang RM 10....
Cila*** !!! Tapi takpelah, salah AJ jugak tak check sebelum tinggal kaunter tu tadi....
Nak patah balik pun, bukannye dapat ape pun....
Kaunter pun dah tutup....
Waaaaaaa.... =(
Ralat jugaklah....
RM 10 kauuu..... Sedangkan 20 sen pun berharga sekarang!

Dah sampai depan pintu rumah pulak, AJ selongkar dalam handbag kunci rumah pulak takde...
Ahhh sudah!!! Mana pulak peginye kunci ni??
Dah puas selongkar beg, memang confirm, sah dan pasti kunci rumah takde....
Sekali baru ingat, AJ tak masukkan dalam handbag masa last masuk rumah aritu....
Tertinggal dalam poket seluar jeans lagi 1.....
Alahaiiiiii..... Apebende la yang ade dalam kepala otak AJ ni......
Ketuk-ketuk pintu pulak, takde sape yang terbangun......
Amik fon kononnye nak call, line pulak buat hal......
Tak boleh call... Emergency only.......
Waaaaaaaaa.....
Tengok jam dah pukul 1.30am... Memang semua dah tidur la time ni....
AJ je kat rumah tu yang tak reti tidur awal......
Penyudahnya....


Haaaaaa.... Kau hadaplah pintu rumah sampai ke subuh!!!!
Padan muka, sape suruh tak bawak bende paling penting!
Kunci rumah penting woooo....
Sebab AJ selalu balik lambat......
Sekarang ni dah 1 jam AJ kat depan pintu ni......
Dah kematu punggung duduk kat atas tangga ni.......

Wahai orang-orang di dalam rumah....
Bangunlah....
Anakmu, adikmu yang bongsu ni dah tercongok umpama papan tanda kat highway dah ni.......
Sambil-sambil tu camwhore depan rumah......
Dah takde keje sangat, update blog...
Nasib wifi ni mampu tembus dinding dengan tembok rumah....
Kalau takkkkk....... Nangis! T_T

Akibat kebosanan depan pintu...
Ni la jadinya....
Konon nak buat muke ala-ala nak nangis....
Tapi tak jadi dan tak reti pulak... =P

Alahai.... Apelah nasib.....
Adoi laaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......!!!!

P/s : Pasni nak ajar kucing cara-cara bukak pintu rumah lah!




"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

27 comments:

  1. funny lah AJ ni...tp pntg bawa kunci rumah..jgn tgal lg lpas ni..best ke tgk movie? wat review tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahha....
      Tu la, ape la nasib ni ha...
      Okay, nanti AJ review pasal movie tu... =D

      Delete
  2. alamak..kental betul AJ..masih mampu camwhore..kalau luqman dah kalut dah..haha..time2 mcm tuh memang nampak tilam empuk jer..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. AJ menyempat je nak camwhore sana sini luqman...
      Hehehheheh... =D

      Delete
  3. Wah.. bestnya dapat tiket wayang freeee

    ReplyDelete
  4. hihiihhi... sudah...bahaya btol...len kali jgn lupa ye...
    tq betolkan fakta kat entry akak td.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kak...
      bolehkan terlupa pulak...
      No problem....

      Delete
  5. nanti bagi spare key kat mr AJ.. atau letak kat termpat tersembunyi diluar rumah..solved issue

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untuk sorok kat luar rumah tu, bukan 1 option yang baik...
      Heheheh..
      Tapi bagi spare key kat mr.JR mungkinlaa.. =D

      Delete
  6. 1.30 pagi baru blk? ish2...anak dara x elok berembun slalu tau.. nanti lemau ..hahahaha...mmg parah pun tertinggal kunci rumah..dulu penah skali jadi kat deqla.. time blk rumah.. hubby x blk lagi..time tu plak henpon hubby rosak.. so x dpt la call dia.. terpaksalah deqla menumpang rumah jiran sebelah.. hahaha.. dgn muka x malunya.. adeyh.. lps tu mmg beringat slalu..rm10? hurm.. nk buat camne lagi kan.. halalkan je la.. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah Deqla.... Balik tengok movie kan... =D
      AJ pulak malas lah nak tumpang umah jiran ke ape..
      nak pulak masa tak sesuai....
      kalau awal lagi pun AJ tak tumpang kot..

      Delete
  7. kesian kak AJ.. hee. Lepas ni kena check dulu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la, memang akak check lepas ni...
      hehehheh..

      Delete
  8. adik diva..next time tolong duplicate spare key lebih2 letak dalam handbag ok..so xde jadi kes macam ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay kak...
      I'll make sure that!... =D

      Delete
  9. selalunya mmg begitu . bila dah bermula dgn musibah , maka lepas tu makin byk musibah demi musibah sampai ler hujung hari . ibarat sudah jatuh di timpa tangga ... rasa bagai satu hari yg malang ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la...
      AJ memang kebetulan lak aritu semua tak kene...

      Delete
  10. salam..la asak tka bawa sis tahu kan susah..dah tu dapat masuk umh ke tak..jemput sis masuk ke blog saya.blh tukar2 cerita..

    ReplyDelete
  11. ya Allah.... kesiannya kak AJ.. hahahahaha.. lain kali jangan lupa bawa kunci tu, kan dah kena duduk kat luar rumah bertemankan nyamuk2

    ReplyDelete
  12. kalau akak dah gegar jer pintu rumah tu.......hehe

    ReplyDelete
  13. Alahai malangnya nasib ari tu... Cobaaannnn... Sabaq ja la

    ReplyDelete