Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 12 September 2013

5.30 Pagi : Tangerine VC Soft Mask!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Tengah kemas-kemas semalam, jumpa 2 peket mask yang beli 2 bulan lepas.....
Ehh?? Lupe pulak ada beli mask tu dulu....
Okay takde tarikh tamat tempoh.....
So pukul 5.30 pagi bancuh mask tepek kat muka.....
Hasilnya...


Hambek!!!
Dah serupa tepung gomak.....
Hehehehhehe.. =P
Kucing tengok AJ pun dia lari......
Seronok pulak duk agah diorang time ni....

Okay mask ni name dia Tangerin VC Soft Mask...
Yang AJ pakai ni sesuai untuk semua jenis kulit...
Fungsinya untuk memutihkan kulit....
AJ bukanlah nak putih sangat pun sebenarnya....
Hahahhahaha......
Bau dia best! Bau lime, lemon camtu....
Masa pakai dan lepas cuci muke tu, rasa lembut dan tegang je kulit tu......

Sayangnya, AJ dah terbuang pamplet yang ada info lengkap pasal brand mask ni....
So tak boleh nak cerita panjang....
Harga dia kalau sebekas besar memang mahal....
Tapi kedai kat Putra Perdana, Puchong tu jual peket kecik-kecik dengan harga RM2 sepeket....
Ada macam-macam jenis sebenarnya...
Ada charcoal, gold, diamond etc.....
Nantilah, kalau AJ ade lagi pegi area sana AJ amik detail produk ni okay!



Best sangat...

P/s : Tak ingat sangatlah brand ape ni....
Sorryyyy....



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

23 comments:

  1. cik anis pulak bangun awal pagi bukak tonton nak tgk cinta jannah sbb dh miss 1 episod haha..lepas tu siap2 pegi kerja ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehhe.....
      Dulu masa keje, rajin jugak bangun tengok ulangan cite....=D

      Delete
  2. Rajinnya pagi-pagi dah pakai mask. Mieya nie. Sebulan sekali belum tentu buat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada masa tak rajin jugak Mieya...
      Hehehehehe....
      Arini datang rajin, pakailah...
      Kalauntak, takde manenye.... =P

      Delete
  3. Replies
    1. Hehehhehhe...
      Tu la kak, tetibe pulak berspa bagai kan...

      Delete
  4. Assalamualaikum yanggg, wah cam best je! sheila pun tengah cari mask yang bagus. nak pakai sesama dengan suami sheila. heeeeeeeeeeee ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam....
      Kalau nak pakai ngan husband Sheila cari yang jenis peel off...
      Yang jenis ni mudah lelaki nak pakai....
      Trylah 1 brand ni, SAVEE....
      Dia ada macam2 jenis dan flavor mask....
      Nanti kalau rajin, AJ review mask dia... =D

      Delete
  5. amboii...pukul 5.30 pagi tu...awal betul..heheh

    bulat pun mcm tu ayue, nur pakai mask hitam tu..bila dia nampak nur, mengundur jalannya sbb takut..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahha...
      Tu la, gigih sesubuh bermask bagai...
      Time ni la seronok kacau diorang kan Nur... =D

      Delete
  6. sila duduk dlam rumah je tau kalau pakai mask nih..jgn kuar p sidai kain pulak..nnti jiran tengok terkejut pulak..hehe..putih bebenor!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mau ada yang sakit jantung kalau terseremoak tu Luqman.....
      Hehehehhe...

      Delete
  7. tu dia.. mana gmbr yg selepas? nak gak la tgk hasilnya..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak...
      Takde pulak amik pic selepas Deqla....
      Lupe... =P

      Delete
  8. Rajin AJ temlek mask kat muke ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kene time rajin tu, rajinlah...
      Kalau tak.... Memang mask ada depan mate pun buat tak tau je...
      Hehehheheh...

      Delete
  9. amboi...kul 5.30pg bole pakai mask...nasib kucing yg lari..kalo akak tgk pon sure lari...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau akak lari, AJ kejar...
      Ahahhahaha.,..

      Delete
  10. AJ pakai mask tepek kat muka pukul 5.30 pagi....hehe.......tapi kalau dah boring apa pun
    boleh yea....hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah kak...
      Dah tau sangat nak buat ape kan...

      Delete
  11. Jarang sgt pakai Mask....dulu pernah beli sampai terlupa pakai hehe

    ReplyDelete
  12. mesti sejuk n wangi bau lemon je kan AJ.. hu2.. teman lak pakai bedak tanaka .. sedappp sejukk n wangii..

    ReplyDelete