Blogger templates

Click to Follow...

Sunday, 4 August 2013

Terima Kasih Mr.JR....


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Dari beberapa hari lepas memang AJ stress sangat.......
Yelah, mengenangkan berapa hari je lagi nak raya....
Baju raya AJ, mak dan kakak dah lama siap tapi tak pegi amik lagi......
Nak beli baju raya Abah dengan Mr.JR pulak, takut ton warna dia tak sama dengan kitorang punya.....
Kang dah tak sedondon, jadi berdondon-dondon pulak..... =(
Lepas tu pulak, kuih raya pun 1 apa tak buat lagi.....
Kakak AJ pun busy keje..... Mana nak buatnya....
Duit raya untuk bebudak memang tahun ni AJ tak provide lah....
Yelah, AJ bukannya berkerjaya.....
Barang raya lain pun AJ tak beli..... Sebab tak berapa nak ado..
So memang AJ tersangatlah stress...
Bukanlah kata nak raya sakan...
Tapi tahun ni segala persiapan takde.....
So semalam Mr.JR bawak AJ pegi shopping.... Stress therapy katanya....
Kitorang pegi Paradigm Mall....
Tapi macam takde apa yang menarik pulak....
Lepas berbuka, kitorang pegi pulak Sunway Pyramid.....
Tapi tak dapat nak jalan lamalah....
Agak kesuntukan masa kat situ....
Nasib ada jugak kedai yang bukak sampai pukul 11...
So sempatlah shopping shoppang.....
Hasilnya....


Hambik.....!!!
Semuanya Mr.JR yang pilih dan confirm-confirm dia yang bayarkan lah.....
Kecuali beg biru tu, AJ yang pilih....
Dah rambang mata tak tau nak pilih yang mana.... =D
Raya kali ni AJ tak beli heels, sebab banyak heels dah dalam almari tu..
AJ sendiri rasa membazir pulak kalau beli lagi...
Yang sedia ada pun tak berpakai......
Petang ni pulak, Insyaallah AJ nak pegi amik baju raya.......
Lepas tu esok or lusa, nak pegi beli baju melayu Abah dan Mr.JR dengan tudung Mak.....
Sambung shopping sikit-sikit.....
Then settlekan kuih raya, kemas apa yang patut kat rumah ni.....

To Mr.JR.....
Thanks for your effort to make me smile this past few days...
Thanks for your patient and for the things that u bought for me....
I do really-really appreciate it......

P/s : Lega sikit perasaan....




"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

13 comments:

  1. nampak mcm raya sakan gak tu :-)

    ReplyDelete
  2. wah, cantik beg tangan tu... tak pe, wat persiapan slowII k, jangan stressII tau. selamat hari raya..

    ReplyDelete
  3. kucing AJ tu bleh plak port kat tepi beg biru tu... dia pon macam pelik... "ape banyak beno barang ni???" heheheh...

    sakan...

    ReplyDelete
  4. saya x prepare apa2 lagi pun . baju / kasut - last raya ada lagi yg lum pakai ... bhn2 kuih pun x der lagi dan masih di sini lagi . bila nak balik kg pun masih x confirm sdgn segala persiapan kat kg tergalas di bahu saya setiap tahun sbb saya seorg yg bujang n yg rajin deko itu dan ini ! ... huhuhuuu

    ReplyDelete
  5. sonok ye AJ bile ade org belikan...moga stress AJ cepat2 hilang tau..

    ReplyDelete
  6. untunglah dapat beraya sakan tahun ni.. hurmmmm

    akk sedekah satu kasut tumit tinggi kat saya.. buat kenangan.. XD

    ReplyDelete
  7. SAYA BELUM BELI BAJU MELAYU LAGI AJ... NAK BELI ASYIK TERTANGGUH JE.. MASA AMAT MENCEMBURUI SAYA.. :)

    ReplyDelete
  8. wahhhhhhhhhhhh..banyak juga tu..

    ReplyDelete
  9. amboii.. stress la slalu.. nanti ada la org tu blanje slalu..hahahhaa...

    ReplyDelete
  10. beruntungnya ada yang belikan..kita recycle je nama yang ada..kecuali baju sebab tahun lepas pun pakai baju lama2..

    ReplyDelete
  11. wah.. pasnih boleh beraya sakan dah la.. kiki

    ReplyDelete