Blogger templates

Click to Follow...

Saturday, 31 August 2013

Salam Kemerdekaan Ke-56 Malaysia!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Merdeka! Merdeka! Merdeka!

Okay gigih update entri pepagi buta ni kannnn....
Ada yang celebrate kat luar ke??
Whatever it is or wherever you're, do take care yourself out there okay! =D
Wah speaking london pulak tetiba..... #OhMyEnglish =P

AJ ni memang dah lama sangat tak keluar during Merdeka ke apa...
Zaman tu dah lama berlalu dah.... =D
Kalau ada pun, jumpa Mr.JR sekejap sebelum dia pegi duty or lepas dia duty....
Tu pun kat area rumah ni je.... Lebih selamat kan....



Okay, sempena Merdeka ni jom sama-sama kita merdekakan diri, minda dan akal fikiran tak kira apa jua agama, bangsa, budaya ataupun fahaman politik.....
Jangan gaduh-gaduh sesama kita okay...
Kitakan 1 Malaysia... =D
AJ bersyukur sangat dilahirkan dan dibesarkan sebagai anak Malaysia...
Alhamdulillah, walaupun lately ni ada berlakunya jenayah etc. yang kadangkala menakutkan, Malaysia masih lagi aman jika dibandingkan dengan negara lain... =D

Dalam dunia blog pun, kita kene merdeka jugak tau...
Merdeka dari gaduh-gaduh dan berperang sesama blogger...
Merdeka dari menjadi keyboard warrior, haters....
Merdeka dari gejala copypaste yang tak telus....

Pendek kata.... MERDEKAkan diri kita dari segala perkara yang tak elok tak kira dalam alam nyata atau alam maya ni......
Panjang pulak kata apa??
Errrr... Mungkin tak kata ape-ape lah kot....
Kang panjang sangat pulak....... =P (Okay melalut!!)

P/s : sedang cuba meMERDEKAkan diri dari sesuatu untuk kebaikan... =D
Yeahhhhh!!!!



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

20 comments:

  1. salam Merdeka..moga kita terus aman..Amin..

    ReplyDelete
  2. Selamat menyambut Hari Merdeka AJ !!

    ReplyDelete
  3. assalam

    dan salam kenal..

    cuti2 ni tak ke mana2 ke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal...
      Tak kemana pun.... =D
      Malas, pastu cuaca pun kejap hujan kan....

      Delete
  4. SALAM MERDEK BUAT KAMU SEKELUARGA..

    ReplyDelete
  5. MERDEKA!! MERDEKA!! MERDEKA!! hehe
    akak pn tak kemana mlm Merdeka.. kalau zaman muda remaja dulu kemain planning dgn kawan2 nk gi clubbing & melepak.. phuiii hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. MERDEKA!!!!
      Tu la kak...
      Dulu kemain kan merambu-ramba....
      Sekarang dah tak heran dah kan.... =D

      Delete
  6. Merdeka! Akak bantai tido ...huhu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahhahaha.....
      Merdeka tu kak.....
      Merdeka tidur....

      Delete