Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 19 August 2013

Rumah Terbuka Buddy #1 : Carlos dan Kak Lin


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Masih lagi dengan episod rumah terbuka....
Hehehhehehe...
Lepas balik dari rumah terbuka Mak Dara sabtu lepas, AJ pegi pulak Selayang rumah kawan baik AJ dan Mr.JR, Carlos dan Kak Lin..
Disebabkan Mr.JR keje, pukul 9 lebih baru kami sampai...
Masa sampai pun tetamu dah tak ramai...
Yang tinggal mereka yang biase je la..
Rumah Carlos ngan Kak Lin memang dah jadi tempat kitorang berkumpul..
Hehehhehe...
Lepas tu adalah sikit sesi bagi-bagi duit raya...
AJ pun dapat tau....
Thanks buat tuan rumah, Boy dan Atok Bob yang bagi AJ duit raya..
Dah besar-besar pun dapat lagi duit raya....
Kihkihkih... =P

Jom layan gambar...


Muka memasing dah kekenyangan...


Sesi bodek duit raya dari tuan rumah..
Hahahhahaha...

Mr.JR dengan Baby Arash...
Terserlah sifat kebapaan tu kan... =P

Dan last sekali ni memang gambar favourite AJ...
Kami dengan Baby Arash....

Ada macam family photo tak??
Hahahahhaa...

Ramai pulak suruh kawen cepat bila AJ post gambar ni kat fb dan instagram....
Insyaallah.....

Ermmm... Bila dah post gambar balik tu, baru AJ perasan kami lupa bagi duit raya kat Baby Arash...
Sebab masa sesi bagi duit raya tu, dia tidur....
Takpelah, next jumpa Aunty Ayue ngan Uncle Jean bagi okay... =P

P/s : Mood raya belum habis... =D



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

16 comments:

  1. bestnyee open house . Hahha ! cepat kawen la dear . semoga bahagia ^^

    ReplyDelete
  2. bestnya dapat duit raya.. :)
    pic tu mmg nmpk mcm keluarga bahagia.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Nur kan.....
      Siap ade anak tu yang tak boleh blah tu...
      Hehehhehe...

      Delete
  3. laa.. memula ingtkan gmbr2 yg ni kat rumah mak dara jugak.. tgk kat fb hari tu.. hihi.. rupanya AJ sekalikan je eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah Deqla, AJ sekalikan je semua....
      Senang sikit, tak oayah banyak2 album dalam fb tu...
      Hehehheh....

      Delete
  4. wahhh.. pic last tu cantikkkk ;D hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam family photo kan...
      Hehehhehe...

      Delete
  5. Wahhh beraya sakan yer AJ..sedondon lagi..sama cantik sama padan.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kami tetiap kali raya sedondon...
      Hehehhehe...
      Thanks kak.... =D

      Delete
  6. gambar yg family photo tu comel sangat ^^ cepat2 akak kahwin ya.. hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah dik...
      Mudah2an termakbul doa semua....

      Delete