Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 21 August 2013

Rumah Terbuka Blogger #2 : Shakira


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAAM SEJAHTERA

Hari Sabtu AJ dah berkunjung ke rumah blogger Mak Dara...
Hari Ahad pulak AJ bertandang ke rumah blogger Shakira yang terletak di Klang....
AJ pegi sana dengan blogger Acul, Yana dan Tya....
Thanks kat Acul yang susah payah turun KL dari Shah Alam semata-mata nak amik kami.... =D
Kalau takde Acul, memang tak sampailah gadis-gadis ni ke rumah Shakira....
Masa sampai sana tuan rumah tengah elok duk menyapu laman rumah...
Nasib tak sempat snap gambar time tu tau.....
Kalau tak sejuk hati bakal mak mertua tengok....
Hehehhehehe...
Yelah, orang dah nak berkemas baru kami sampai....
Kiranya kami ni memang tetamu terakhir la....
Hehhehehee....
Thanks sudi sambut kedatangan kami walaupun agak lewat sikit...
Lepas makan-makan, borak-borak semua, makanya bermulalah sesi "dah kami, kami dan kami lagi"....

Nak tau sesi ape??
Jom layan... =P


Haaaaa.... Ni la sesinya....
Sesi bergambar orang yang sama, lain-lain pose....
Hahahhahaha....
Gamat habis masa ni, penuh dengan gelak ketawa...
Tengok Acul kat belakang tu..... Terpaksalah melayan karenah gadis-gadis ni....
Apapun korang memang sporting......
Hehehehehehheh... =D

P/s : Ada lagi jemputan rumah terbuka ni.....
Insyaallah.... Kalau takde aral, sampailah AJ.... =D


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

31 comments:

  1. Assalamualaikum. bestnyaa, sheila taktahu korang pergi.. sedih tau sebab sheila tak ingat rumah shakira ada buat open house. rugi perut sheila dengan suami. hahhaha muka acul tak berubah. muka korang dah keluar byk mimik ;p
    *selamat hari raya semua, rinduuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. WAalaikumussalam Sheila.....
      Kitorang pun last minute nye plan....
      Kalau takde Acul memang tak sampailah...
      Hehheheheh....
      Acul tu terpaksalah layan kan je.....

      Delete
  2. Replies
    1. Meriah dengan mulut kepochi kami je la kak....
      Hehehhehe...

      Delete
  3. byk pegi rumh terbuka ni...berat badan dah timbang? huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belum lagi, tapi kalau berat naik tu....
      Alhamdulillah.....
      Hehehhehehe.....

      Delete
  4. Ini sesi open house ke sesi bgambar..
    Hehe..
    Happy msing2..
    Terbaek.
    Slamat hari raya:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekali la tu....
      Sambil datang open house, sambil amik gambar...
      Heehhehhe.....

      Delete
  5. masyaallahh terkezut akk tgk pic 3 last tuu ekeke ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahhahhaha....
      Terkeluar2 biji mate memasing ye kak.... =D

      Delete
    2. hahahah mahal tu biji mata tarak jual lain tempat..hahahaa

      Delete
  6. SERONOKLAH DAPAT JUMPA RAKAN-RAKAN BLOGGERS.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang seronok sangat bile dapat bertemu di alam nyata ni... =D

      Delete
  7. klang? lalu shah alam tu... tak singgah pun....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laaaaaa...
      Tak tau pulak kamu Shah Alam....
      Takpe2, lain kali la ek... =D

      Delete
  8. bestnya...meriah nampak...
    sweet je semua.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Nur...
      Aah memang meriah...
      Bergelak2 je kitorang time ni....

      Delete
  9. seronoknye.. ooo.. kira x jemput pun akak tauu... huhuhu.. sobs..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Errrrr, yang tu kena tanye tuan rumahlah Deqla....
      Hehhehhehe...
      Aiyokkk Shakira... =P

      Delete
    2. alamak! hahahaha kak AJ kenapa tak bagitahu ada buat entry ni.. haha kak deqla, seribu ampun maaf dipinta.. kita betul2 tak perasan.. huhu

      Delete
    3. Hahahhaha...
      Akak tak post kat personal fb selalunya....
      Akak post kat fanpage je.....
      Lupe pulakmnak inform ade update....

      Delete
  10. anak - anak ceria ... heheheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehheheh....
      Terkeluar sifat kanak2 ribena memasing tau....

      Delete
  11. Replies
    1. hehehheh...
      Memang meriah kak...
      Tu baru 4 kerat... =D

      Delete
  12. bestnya pergi open house rakan2 bloggers :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best sangat Hana......
      Hana tak buat open house ke?

      Delete
  13. syoknyer..nad gak org klng tak dapat p..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takde rezeki nak join tu....
      Takpe, there always be next time...

      Delete