Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 26 August 2013

Review : GLOWSHAPE Dari SecretBeauty


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Semalam AJ berpeluang join product review bersama beberapa orang blogger di Flora Kafe...
Haaaaaa.... Nak tau produk ape??
GLOWSHAPE dari Secret Beauty....
Penah dengar??
Kalau tak penah dengar takpe.... Meh AJ nak cerita sikit...

Ada can jadi Model produk GLOWSHAPE tak???
Kihkihkih..

GLOWSHAPE adalah 1 produk hebat yang mempunyai pelbagai fungsi.....
Antaranya :

~Mengurangkan masalah lemak degil yang berlebihan
~Melansingkan dan memberikan bentuk badan yang ideal
~Mencerqhkan dan mengebukan kulit dengan NANOGLOW
~Melindungi kulit daripada sinaran UV
~Mengurangkan masalah sesulit
~Mengurangkan masalah jerawat degil
~Membuang toksin melalui pembuangan air besar dan angin
~Mengurangkan parut dan pigmentasi pada kulit
~Melembabkan kulit yang kering
~Membantu memperbaiki tisu-tisu yang rosak pada kulit

Antara isi kandungan yang terdapat dalam GLOWSHAPE ialah :

~SPF25
~Pure Stem Cell
~L-glutathione
~Vitamin E
~Pure Marine Collagen
~Oreochromis Collagen

Haaaaa... Nampak tak betapa banyak kelebihannya dalam 1 botol??
Semuanya boleh dilihat dalam masa 7-14 hari je tau!
Percaya tak???

Pendek kata GLOWSHAPE ni all in one....
Banyak lagi masalah yang boleh ditangani selain daripada yang dinyatakan kat atas tu...
Apa saja masalah kulit atau berat badan, Insyaallah GLOWSHAPE boleh bantu... =D

Lagi 1, GLOWSHAPE  boleh digunakan oleh setiap lapisan masyarat tak kira yang tua ataupun yang muda, baik lelaki mahupun perempuan....
So kalau ade kaum Adam yang teringin nak mencuba, jangan malu dan jangan segan...
Ehem.. Mana yang perut nun jauh ke depan tu pun boleh susut tau..... (Shhhhhh, ini secret! =P)
Pasni bolehlah dapat perut six packs....

Baunya jugak harum macam bau mint dan lotion dia tak melekit (tu yang AJ suka)
Malahan 1 botol GLOWSHAPE tu boleh tahan sampai 2-3 bulan sebab lotion dia pekat dan likat....
Amik sikit je pun dah boleh sapu 1 badan.... =D


GLOWSHAPE terdapat di pasaran Malaysia, Singapura, Brunei dan Indonesia..
1 botol GLOWSHAPE 200ml berharga RM80 (w/m) / RM85 (e/m) / $35 (sgd) $39 (bnd)

Kalau korang nak cuba sendiri keajaiban GLOWSHAPE....
Layari website SecretBeauty ataupun facebook SecretBeautyMalaysia...
Serius, tak rugi mencuba... =D

Kalau nak beli dengan AJ pun boleh......
Emailkan nama penuh, alamat dan nombor telefon ke ayuejean@gmail.com nanti AJ catch up dengan korang!

Okaylah bye....
Jangan lupa beli GLOWSHAPE okay!!

P/s : Best!!!



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

28 comments:

  1. perghhhhh ! nak saimmmm . hehehe . kak ! miss you bebeh :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay nak sign kat mane??
      Kihkihkih.....
      I miss u too dik...

      Delete
  2. Replies
    1. Best produk dia kak....
      AJ pun nak continue...

      Delete
  3. Replies
    1. Hahahahhha...
      Kang kalau AJ jadi duta, ada pulak yang taknak beli... =D

      Delete
  4. amboi.. dah jadi model produk lak ni.. heee.. wangi tak bau dia AJ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahhaha...
      Takdwlah, review je....
      Wangi...
      Bau mint...

      Delete
  5. Replies
    1. Yup, akak pun nak continue gune.... =D

      Delete
  6. Selalu betul AJ dpt review2 ni kan..jeles akak tau....wangi x product ni....mcm best je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rezeki ka....
      Hehehehhe.....
      Wangi, bau mint....
      Try la kak...

      Delete
  7. Replies
    1. Hahahah..
      Model perasan je tu kak... =D

      Delete
  8. fuh banyak fungsi dalam satu botol

    ReplyDelete
  9. Ye ke AJ boleh hilang semua tu... OKje nak tengok awak dulu gunalah!

    ReplyDelete
  10. INFO TERKINI 2 – BLOGGER 4 : SURVIVOR SERIES
    Anda adalah blogger wanita kedua yang menyertai game ini. Secara automatik anda akan menjadi ahli kumpulan B.
    Segala Info terkini berkaitan game ini akan diumum melaui peti komen anda dari semasa ke semasa. Terima Kasih :)

    ReplyDelete
  11. sesuai AJ jd model dia...tgk aj pomot tinginn nak cuba

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kang kalau betul jadi model, takut pulak orang nak beli..
      Kuhkihkih...

      Delete
  12. 1st time dgr.. mcm menarik.. err..sori la komen pun ringkas2 je..x sht.. hihi.. (tp nk gak terjah blog org) ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe Deqla...
      Moga cepat sembuh ye... =D

      Delete