Blogger templates

Click to Follow...

Sunday, 11 August 2013

Cerita Sebelum Raya


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Okay ni AJ nak cerita sikit kisah sebelum raya.....
Orang dah raya, AJ baru reveal cerita sebelum raya kan....
Hehehheheeh...
Sebelum raya tu ada tragedi sikit pasal baju raya AJ.....
Aunty tu tersalah jahit lace pulak kat baju raya AJ, mak ngan kakak.....
Patutnya baju raya tu dijahit border lace warna biru...
Lasyt-last baju mak ngan kakak AJ dia jahitkan border lace yang AJ beli untuk baju lain...
Dahlah baju AJ yang sepasang lagi tu kosong je...
Aduhai.... Nak adjust balik dah payah pulak, redha je la....
Tahun ni baju raya AJ, family dan Mr.JR warna BIRU!!!



Pagi Isnin tu, Abang Eqbal Zack datang hantar hamper dan duit raya yang AJ menang dari contest tu...
Alhamdulillah rezeki raya kan... =D


Sehari sebelum raya pulak, barulah AJ dengan kakak duk busy dan baru terhegeh-hegeh nak beli baramg kuih dan buat kuih raya...
Hehhehhehheheh...
Memang express betul tu...
Alhamdulillah... Dalam pada last minute sangat tu, siaplah  4 jenis kuih raya.... =D



Okaylah, rasanya ni je la cerita sebelum raya AJ....
Shopping raya, tak payah nak cerita la...
Hehehhehehe...


P/s : Selamat Hari Raya!!!




"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

6 comments:

  1. Wah sempat buat kuih raya 4 jenis, tu dah mmg baik tu..

    ReplyDelete
  2. sama la kita AJ..saya pun buat 4 jenis kuih raya..hehehe

    ReplyDelete
  3. wah banyak buat kueh raye...selamat hari raya maaf zahir batin AJ...:)

    ReplyDelete
  4. cantik baju raya.. rajin ye tulun buat biskut raya.. ;)

    ReplyDelete