Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 23 August 2013

Bila Update Pakai Gadget....


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Kalau sesiapa yang sedia maklum, laptop AJ dah jahanam...
So sekarang ni, AJ update pape pun pakai gadget je.....
Bile dah pakai gadget, makanya ada sesuatu yang pasti berlaku..
TYPO ERROR bersepah-sepah.....
Lepas tu komen kat blog orang pun tak betul ejaannya....
Terlibat jadi "terlinat", pun jadi "pum" dan macam-macam lagi lah....
Bile tersedar ade typo, tak sempat nak edit dah klik publish secara automatik kannnn... =P
Kalau kat entri sendiri, bolehlah diedit...
Kalau kat komen??? Dah macam orang tak reti mengeja pulak....
Hahahahahaha....
Kalau orang yang faham typo tu, takpelah...
Kalau yang tak faham, mau maksud lain dibaca lain.... =P
Oh malunya.......


Lagi 1, update pakai gadget ni macam tak puas dan leceh sikit...
Nak pulak bile nak buat backlink untuk join segmen atau contest tu...
Aduhaiii... Payah!!!
Tu yang AJ kurang sikit join segmen, GA semua tu lately ni...
Kalau sesiapa yang berpengalaman update pakai gadget, boleh share dengan AJ tak application apa yang senang nak digunakan untuk update entri.....?
Please.... Please.... Please.....
Buat masa sekarang ni, AJ pakai application Blogger...
Tapi susah sikitlah, sebab AJ tak dapat nak backlink kat memana entri......
Kalau nak backlink kene pegi kat safari or chrome...
Dah banyak keje pulak jadinya......
Kadang backlink tu tak jadi pun... Oh sendu perasaan kejap....
So ada yang update pakai gadget?? Mohon share ek.... =D
Terima kasih.....

P/s : AJ sedih ni....
Jap lagi AJ cerita kenapa tau..... =(




"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

20 comments:

  1. tak pernah guna . x dpt nak tlg ... cian dear . sabar yer ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la......
      Kesian sangat kan...
      Huhuhuhu....

      Delete
  2. TU LA.. GADGET NI ADA KELEBIHAN DAN KEKURANGANNYA..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kelebihan dia boleh update on the go...
      Kekurangan dia pulak, tu la cam AJ cakap...

      Delete
  3. Sama!update pakai hp bnyk typo sebab auto text!benci..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la tu...
      Dah boleh dapat gelaran Ratu Typo dah kan kak.. =D

      Delete
  4. maaf kak, ena selalu update pun guna laptop... fhm2 jelah fon ena ni

    ReplyDelete
  5. akak pun guna bloggerdroid je..klu nak join segmen guna en,lappy jelah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la tu.....
      Nak join segmen payah.... =(

      Delete
  6. entry 'scars' tu update guna gadjet sepenuhnya... publish.. lapang2, baru edit kesalahan ejaan n sebagainya... okey je guna gadjet pun.. asal update... trypo tu paham2 la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau entri biase tu okay lagi Sam Banjamin...
      Kalau nak kene ade backlink tu yang payah tu....

      Delete
  7. ha ah susah. kalo pkai gadjet ni. kalo pakai pc lagi puas kan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la pasalnya....
      Ni terpaksalah..
      Laptop dah rosak...

      Delete
  8. xpe kalau AJ typo dya blh phm sbb dya pun slalu typo..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhahahahh...
      Sepesen la kita ni ye...

      Delete
  9. sabor jela Aj..nak buat macam mana

    ReplyDelete
  10. akak guna HP Blackberry jer, tu pun susah nak tekan bagai....tak familiar ler guna gadjet nie........hehe

    ReplyDelete