Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 8 July 2013

Letih!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Lamanya tak update entri.....
Hehehehehehhe...
Mana taknya, AJ buat part time banquet kat The Gardens Hotel since last week...
Awal-awal keje dah kena buat almost 16 jam sehari sebab banyak event....
So bila balik rumah confirmlah flat.... =D
Alhamdulillah... Walaupun penat sekurang-kurangnya AJ ade jugak keje nak buat kan....

Menyempat pulak snap gambar kan.. =P

Yang pasal teaser sebelum ni, tu gambar AJ buat photoshoot je, bukan part time model....
Hehehehehehhe....
AJ bagi teaser je dulu sebab gambarnya still kat photographer...
Dah dapat full album nanti, Insyaallah AJ publish..... =D

Semalam AJ berjimba-jimba kat I-city waterpark.....
Aktiviti last sebelum puasa dengan Mr.JR dan kengkawan....
Enjoy sangat tapi penat.... =D
Next entri kang, AJ cite pasal tu okay....
Sekejap lagi AJ nak pegi dentist....
Tak tau la doktor nak ganti getah je ke or cabut gigi...
Kalau kene cabut gigi, mau kene makan bubur kejap.
Hehehehehehehe....

Oh ya, tinggal sehari lagi sebelum Ramadhan....
Tak sabarnya AJ nak berpuasa....
Ahlan wa sahlan Ya Ramadhan.....
Semoga tahun ni AJ dapat pegi terawih cam sebelum-sebelum ni....
Yelah, keje part time AJ tu kadang sampai berbelas jam kan....
Tak sabarnyaaaaaaaaaaa tunggu Ramadhan tiba........ =D

P/s : Badan letih penangan jimba-jimba semalam... =D




"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

23 comments:

  1. Salam Ramadhan jugak dari akak...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum AJ, leklok g jumpa dentist tu yangg. sheila dulu kerja bq juga, takpelah janji ada kerja halalkan.. heee :)

    ReplyDelete
  3. DULU TIME CUTI SEKOLAH, KEJE BANQUET, 4 HARI TERUS DEMAM.. :P

    ReplyDelete
  4. selamat menyambut ramadhan adikku AJ... *_^

    ReplyDelete
  5. fuh..almost 16 jm sehari..huuu...penat tuh..apa2 pon selamat menyambut bulan ramadhan yer!heeh

    ReplyDelete
  6. Sakam ramadhan dear....my bosd tgh go through your resume...belum decide lg..ada 5 calon termasuk AJ...

    ReplyDelete
  7. rezeki ada dimana2 kan dikk
    kalau letih rehat banyak2 ... ;)

    ReplyDelete
  8. patut le sejak 2 menjak ni nyepikan diri jer..

    ReplyDelete
  9. Selamat menyambut ramadhan AJ..
    stay cute ;)

    ReplyDelete
  10. gmbr tu.. naseb x nmpk.. hahahaha... salam ramadhan ye AJ.. ;)

    ReplyDelete
  11. Salam Ramadhan dan selamat berpuasa AJ :-)

    ReplyDelete
  12. waaa.. keje part time kat the garden? laa.. rasa ada gi ritu.. x jumpa pun.. heee.. selamat berpuasa yunk!

    ReplyDelete
  13. berseronok dulu sebelum ramadhan

    ReplyDelete
  14. dah dapat kerja ya Kak AJ? part time pun tak kisahlah, asal ada kerja ^^ alhamdulillah

    ReplyDelete