Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 15 July 2013

Iftar dengan Blogger : OHSEM!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Semalam 14 Julai 2013 / 5 Ramadhan 1434H, AJ join event berbuka puasa dengan blogger...
Ni merupakan event pertama yang AJ join sejak berblog ni.....
AJ dapat tau pasal event ni pun melalui FB....
Memula macam segan jugak nak join....
Tapi, kalau AJ tak join bile lagi kan...... =D

Iftar ni diadakan kat Restoran Tupai-Tupai seksyen 13, Shah Alam...
Ada lebih kurang 27 orang blogger sporting, cantik dan kacak yang join....
Semuanya AJ baru 1st time jumpa tau....
Tak sangka, diorang mesra dan peramah....
Tak terasa pun macam 1st time jumpa....
Dah macam family.....
Memang havoc dan enjoy gila bila duduk semeja dengan blogger-blogger ni....
Alhamdulillah... Happy dan paling penting perut pun kenyang..... =P

Thanks pada semua yang sudi nak cakap dan tegur AJ...
Minta maaflah kalau ada terkasar ke, terlebih gurau ke, terrosakkan gambar korang ke....
Maklumlah, AJ ni spesis "camera alert"....
Hahahahahha.... =D
Rasanya terserlah kot perangai gila kamera tu malam tadi.....

So taknak type panjang-panjang dah....
Jom layan gambar yang sempat AJ snap..... =D
Sorry pakai camera gadget je, so gambar tak berapa nak Ohsem!...


Mestilah nak tempel gambar Puan Sri blog dulu kan.....
Kihkihkihkih... =P






















Si kecik Yuyu Zulaikha


Blogger Sheila Salim


Blogger Nadia Johari


Blogger Ainaa Roseberry


Blogger Yana Rosle


Blogger Eila Azzahra


Blogger Deq Noor


Ni lah antara blogger-blogger yang sporting habis tu..... =D

Bro Framestone
Yuyu Zulaikha
Sheila
Shakira
Ainaa Roseberry
Syukri Tahir
Tya
Nadia Johari
Deq Noor
Acul
Farisya
Irwan Alessa
BroFami
Farid Laham 
Kaio
Abang Ensem
Yana Rosle

Dan ramai lagi....
Nanti dapat link blog korang, AJ update tau... =D


Blogger "SPORTING, COMEL, CANTIK, CUTE, KACAK BERGAYA" in action.... =D

Tak sabar nak tunggu kalau ada event raya pulak lepas ni... =D

Kalau nak tengok gambar lagi KLIK SINI

LAGI 1..... Jom layan sekali video ni......
Tapi kalau nak layan berkali-kali pun takpe.... =P


Credit to : http://iluvtour.com/

P/s : Terpanjang pulak entri ni.....
Hehheheheheh... =D


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

79 comments:

  1. Assalamualaikum AJ, heee sheila tak berapa camera alert macam AJ. gambar pun tak banyak, heee best sangat jumpa korang semuaaa. next time jumpa lagi okey?

    ReplyDelete
  2. :)

    banyak gambar yang dia amik ek

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
  3. Best!! meriah..I is jelossss!! hehehe ;p

    ReplyDelete
  4. dimana ada kamera di situ ade Aj..haha

    ReplyDelete
  5. bestnya, nak gak join tapi xde transport nak g :(

    ReplyDelete
  6. Waalaikumussalam @Sheila Salim.....
    Hahahhaha...
    Tapi ade je gambar..
    Kira okaylah tu... =D
    Okay sure!!! Mesti nak jumpa lagi... =D

    ReplyDelete
  7. Aah @combi, diorang pun sporting2... =D

    ReplyDelete
  8. Ingatkan sikit je @Bro Framestone, skali upload baru perasan...
    Hahhahahha..

    ReplyDelete
  9. @Nadia Johari, hahhahahahah tau takpe....
    Dah dia, dia lagi...
    Adoiii....

    ReplyDelete
  10. Memang besar @the malay male..
    tak lalu sumbat dah..
    hehheheh..

    ReplyDelete
  11. AJ pun naik public transport je @iu-hazirah.. =D
    Takpe, next time kalau ada lagi, kita gi sesama...

    ReplyDelete
  12. kak Yuyu comel! jeles gila tak dapat join :( jauh oh

    ReplyDelete
  13. memang meriah kak @Kesuma Angsana..
    Walaupun tak berapa ramai, tapi kecoh...
    Hahahhahah..

    ReplyDelete
  14. Dia sangat comel @Dianaa..
    Takpe dik, nanti insyaallah dapat join gak event2 lain tu...

    ReplyDelete
  15. akak dah agak dah nampak penampakkan kelibat aj...he he he... akak tak dapat nak join this time around..next if ada jodoh kita jumpa yer sayang...

    ReplyDelete
  16. Yeke kak @Farah Waheda Wahid??
    Hahhahahah..
    Takpe kak, nanti ada lagi joinlah.....
    AJ pun nak jumpa akak jugak... =D

    ReplyDelete
  17. Wah.. Bestnye.. Salam Ramadhan AJ :)

    ReplyDelete
  18. jeles tgk korg...

    *x dpt join sbb event family...

    ReplyDelete
  19. Takpelah @kaizen, ade rezeki lain kali join lah... =D

    ReplyDelete
  20. yg tensen nyer slalu x dpt join.. wuuuuu....

    ReplyDelete
  21. Belum masa kot @kaizen...
    AJ pun dulu macam tu....
    Asal ada je mesti tak dapat join..
    Last2 dapat gak..

    ReplyDelete
  22. lepas kita..kita lagi yang enter frame..hihihi

    ReplyDelete
  23. walaweh... bestnya.. terbaik lah

    ReplyDelete
  24. Best @boni kacak..
    kalu ada Boni mesti lagi havoc kan... =D

    ReplyDelete
  25. Ini best ni. tunggu nanti entri kitorang pulak.
    -kaio-
    http://iluvtour.com

    ReplyDelete
  26. AJ, bestnya..teringin nak join aktiviti camni..

    ReplyDelete
  27. wah bestnya kakak :)..
    yaya klik iklan satu sini..

    ReplyDelete
  28. terima kasih kak AJ sebab telah byk tolong ena dengan st.. kalau tiada korang, memang tak semeriah yang ni

    ReplyDelete
  29. hehe best! tak dapat nak join semalam ^^

    ReplyDelete
  30. No problem @✿AINAA ROSEBERRY✿ dear..
    Apalah sangat kalau setakat datang makan dan memeriahkan majlis.... =D
    Lain kali kalau ada lagi jangan lupa jemput akak tau... =D

    ReplyDelete
  31. Takpe, kalau ada lagi boleh jumpa @Zuan pulak.. =D

    ReplyDelete
  32. RAJIN AWAK JOIN BENDA2 CAMNI ERK. KALAU SAYA, BUKAN TAK RAJIN,TAPI SAYA NI LELAKI MELAYU YANG PEMALU SKIT.. HAHAHA

    ReplyDelete
  33. bestnya
    TAPI ada yg x kenAL
    KLU SETIAP PIC TU ADA NAMA LG BEST

    ReplyDelete
  34. banyak jugak gambar awk ambil... hehehehe

    ReplyDelete
  35. salam ramadhan..singgah sahur.salam ukhwah ohblogger malaysis

    ReplyDelete
  36. salam singgah. wah bestnya iftar rearami mcam ni. salam kenal

    ReplyDelete
  37. uish tak hajak.. hehe.. maybe i'm not so OHSEM! hehehe gurau je..

    ReplyDelete
  38. bestnya...kalau dah berjumpa blogger tu mesti ohsem....semuanya ceria...

    ReplyDelete
  39. AJ..woO meriahnya !! , pcl dapat invite dari AJ..tp sori lah x dpt join korang.. memang nampak happening sangat ea.. siapa yg paling kecik dari AJ tu??

    ReplyDelete
  40. walaweh... memang terbaiklah.. pergh.. harap2 ada pula sambutan untuk hari raya ni. dapat berkumpul ramai-ramai lagi macam ni :)

    ReplyDelete
  41. wahhhh bestnyee.. jeles tahap tenuk dah niii.. kihkihkih.. tp kan kalo deqla dpt join hari tu mesti segan giler ar.. siap nk ckp2 tu.. huhu.. lgpun deqla hari tu demam.. ni pun baru baik demam...

    ReplyDelete
  42. fuh... dalam diam2 byk tul dia amik gambar. ni belum lagi pakai camera DSLR. kompem x abis2 dok shoot je :D

    ReplyDelete
  43. wah,,, best kan? tngok gambar pun dah dapat bayang gamat dia macam mana,, hehe

    ReplyDelete
  44. ree yime ni Kebetulan AJ memang @fairus, tu yang join tu..

    ReplyDelete
  45. AJ pun tak berapa cam sangat @.::: Princess MOMOY :::....
    Hehhehehhe..

    ReplyDelete
  46. Tu la @Tengku Syukri, rasa cam tak banyak..
    Bila upload baru sedar... =D

    ReplyDelete
  47. Salam ramadhan @mama3heroo...
    Thanks singgah.... =D

    ReplyDelete
  48. Salam kenal @Ija Rased..
    Aah... Best sangat... =D

    ReplyDelete
  49. AJ pun tau lambat kak @Normi Nieza... =D
    Nasib sempat join...

    ReplyDelete
  50. Alamak @Al Kisah, AJ pun tak tau nak invite sape lagi..
    Tunggu raya punya event kalau ada ye. =D

    ReplyDelete
  51. Aah kak @Sukma Haron..
    Kecoh jadinya tempat tu... =D

    ReplyDelete
  52. Takpe @PakcikLie PCL, mungkin lain kali.. =D
    Itulah Yuyu Zulaikha....
    Comel kan dia.. =D

    ReplyDelete
  53. @boni kacak cepat plan..
    AJ pun nak join lagi... =D

    ReplyDelete
  54. Hehhehhe.....
    Janganlah segan2 @Deqla Manjew...
    Tapi AJ sure sampai situ mesti tak segan dah... =D

    ReplyDelete
  55. Hahhahahaha....
    @Mohd Rasul Abu Hanipah, AJ pun tak sedar...
    Bila upload baru tau...
    Kalau dapat DSLR mau beribu gambar...
    kihkihkih.. =P

    ReplyDelete
  56. Aah kak @Riedaffya ibrahim, memang syok...
    Rasa nak join lagi... =D

    ReplyDelete
  57. Kecoh sangat @muja, walaupun tak berapa ramai... =D..

    ReplyDelete