Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 1 July 2013

Hai Julai!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah masih diberi peluang untuk bernafas....
Arini dah masuk bulan Julai....
Beberapa hari lagi umat Islam bakal menyambut bulan Ramadhan.....
Ehemmmm! Puasa dah ganti belum??
Kalau belum cepat-cepat ganti okay..
Tak nak culas tau.... =D
Bulan ni ada sesuatu yang penting AJ nak buat...
AJ nak tuntut keadilan dari satu pihak ni....
Insyaallah nanti AJ cerita...
Semoga segala urusan AJ tu dipermudahkan....
Menang atau kalah, AJ tak kisah janji segalanya terbalas....
Dalam post AJ sebelum ni ada yang tanya, AJ tak buat part time ke?
AJ memang dah tanya kawan-kawan pasal part time tu....
Tak lama lagi AJ start lah.....
Yelah, nak cari keje tetap pun bukan senang sekarang...
So AJ amik tindakan taknak pilih kerja...
Kalau kata keje kedai makan pun AJ tak kisah...
Janji halal kan??? =D
Nak pulak raya dah nak dekat ni....
Okaylah, sampai sini dulu...
Nanti AJ story lagi tau......

P/s : Ya Allah, aku bermohon KAU mudahkanlah urusanku menentang ketidakadilan itu....
Semoga tindakanku menjadi suatu pengajaran buat mereka....
Doaku, insan yang dianiaya....



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

24 comments:

  1. moga AJ cepat dpt kerja..aamiin

    ReplyDelete
  2. siapa yang tidak adil itu???
    minggu depan pose..hope boleh cuti satu hari..hehe..selamat berpuasa bagi yang berpuasa hari nie

    ReplyDelete
  3. semoga apa yang AJ buat dipermudahkan

    ReplyDelete
  4. sala AJ, semoga semua yang dirancang berjalan dengan lancar ye...

    ReplyDelete
  5. jadi fulltime blogger pun boleh buat duit :-)

    ReplyDelete
  6. semoga dipermudahkan semua nyer..

    ReplyDelete
  7. Semoga dipermudahkan semuanya ya.. Amin

    ReplyDelete
  8. As-Salam .. semoga apa yang AJ hajati dan nak buat itu akan terlaksana dan dilaksanakan dengan bijaksana di sana .. :)

    ReplyDelete
  9. tudiaaa..akak nak menuntut keadilan.heee

    ReplyDelete
  10. zaman sekarang ni memamg susah nak dapat keje.. Bukan macam dulu2 keje cari kite.. Huhu.. Apa pun kejenya asalkan Halal sudah..

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum AJ, hehehe. insyallah ada rezeki awak nanti dapatlah tu :)

    ReplyDelete
  12. semoga urusan akak di permudahkan :)

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah...AJ dah mula bertindak. Syabas dik. Teruskan ok...

    Opps...kalaua da masa, cerita sikit dengan akak apa jadi yer...

    ReplyDelete
  14. jap je dah bulan julai kan.. selamat menyambut ramadhan ye AJ.. deqla hrp tahun ni deqla dpt pose penuh mcm tahun lps...hihi..

    ReplyDelete
  15. semoga AJ di permudahkan urusan :)

    ReplyDelete
  16. Semoga Ayue dapat kerja yang lebih baik.. amin... wahhh semangat dia nak berpuasa.. :3

    ReplyDelete
  17. apapun urusannya moga dipermudahkan ye ayue.. :)

    ReplyDelete
  18. KALAU SAYA DAH BUKAK BUTIK NANTI, AJ BOLEH KERJA DENGAN SAYA.. :)

    ReplyDelete
  19. Aminnn...semoga urusan tue nanti berjalan dengan lancar..;p

    ReplyDelete
  20. tak kisah kerja apa2 pun kann.. janji tahu batas2 & take care yer ;)

    ReplyDelete
  21. lama tak jenjalan tau...hope u sihat :)

    ReplyDelete
  22. kalau kerja halal dan tak membebankan Kak AJ, tak apalah :D

    ReplyDelete