Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 2 July 2013

Aktiviti Sebelum Puasa...


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA


Akhirnya setelah sekian lama, AJ berjaya timing balik masa.....
Arini awal pulak AJ bangun...
Rasa macam bangun nak gi keje pulak.... kihkihkih....
Padahal poyo je semua ni.... =P
Arini Mr.JR offday, mungkin AJ nak ajak pegi dentist kot....
Gigi bawah AJ tu dah ade movement sikit...
So dia sakit sikit sebab gigi tu cari ruang nak rapat.....
Start semalam AJ mengunyah pun macam kunyah tak kunyah je....
Tak puas makan... 
Tapi walau macam mana pun.... MAKAN TETAP MAKAN... Hehehehhe... =D
Kalau tak pun, minggu depan sebelum puasa je la AJ pegi...... =D

Weekend ni last nak jimba-jimba siang ari....
AJ dengan kawan-kawan dah plan nak merambu...
Macam-macam bende nak buat dalam sehari tu...
Antara aktivitinya : mandi kat waterpark, bowling, movie dan makan-makan....
Tapi AJ rasa cam nak selit karaoke sekali...
Bila lagi nak lepas gian.... (Padahal baru minggu lepas bantai karaoke kat kenduri kawen..)
So korang apa plan??
Harapnya segala apa yang korang rancang berjalan dengan lancar....

P/s : Masih lagi berhutang BW dengan korang.....


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

18 comments:

  1. banyaknya planning AJ ...
    ape2 pun Have Fun AJ

    ReplyDelete
  2. Salam AJ..
    Dah dapat kerja ke blom??
    bab pi dentist tu kalau boleh jgn skup or mengelat yer, nanti susah nak makan hehehe

    Kemain plan jimba-jimbaan dgn kawan2 tu hehe apa2 pn enjoy ya ;)

    ReplyDelete
  3. setelah seminggu cuti.. esok kembali normal berkerja.. have fun AJ..

    ReplyDelete
  4. AJ...kalau nak karok tu, jangan lupa ajak kakak sekali...wakakaka...lama dah tak lepas gian ni... sejak semenjak dua menjak ni, karok kat rumah jer... kesian jiran2... bingit telinga agaknya... wakakakaka...

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum AJ, bestnya banyak aktiviti. sheila skrg duk rumah je. sibuk nak kemas barang. tak sabar nak puasa, nak raya. hehehe :)

    ReplyDelete
  6. Bestnya....Dah lama akk tak pegi karaoke.... :D

    ReplyDelete
  7. amboihh.. sakan punye aktiviti. padahal tgh sakit gigi tu.. hahahaha....

    ReplyDelete
  8. Semoga berjalan dengan lancar kak ;) hee

    ReplyDelete
  9. WAH.. BANYAK BETUL AGENDANYA.. :)

    ReplyDelete
  10. ena weekdays dah start dah busy dengan kuliyah.. weekends pun agak bz sbb nk siapkan assignment.. bosannyaaa hiduuuppp! T_T

    ReplyDelete
  11. kalau nak senang mkn kena mkn bubur la ayue....

    ReplyDelete
  12. tu la...ermm ingat nak karoke gak :)

    ReplyDelete
  13. makan tetap makan.. hehe :D bestnya main bowling!

    ReplyDelete
  14. Have FUn

    Ps : saya tak dapat nak berjimba jimba sebab banyak kerja tak siap gi

    ReplyDelete