Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 10 June 2013

Surprise Birthday!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Malam minggu AJ berpakat dengan kawan-kawan nak surprise kan Mr.JR....
Plan last minute ni....
Memula kawan kami tu ajak makan kat rumah dia je..
Lepas tu AJ mesej minta diorang belikan kek.....
So petang tu AJ terus pegi tempat keje Mr.JR....
AJ bawak Mr.JR pegi makan sementara kawan-kawan siapkan makanan.....
Tapi boleh pulak jalan tengah-tengah town tu jem ya amat.....
Aduhai.... Stress AJ kejap.......
Lepas makan tu kitorang terus je tergesa-gesa gerak rumah kawan tu...
Masa masuk tu, Mr.JR ta syak apa-apa....
Fuhhh.. Lega....
AJ pun terus pegi dapur kononnya nak amik air sejuk lepas dia duduk kat ruang tamu.....

Then........

Keluarlah kek dengan lagu birthday....
Hehhehehehehhehe...
Nampak terkejut muka Mr.JR time tu...
Apa?? Ingat U sorang je pandai surprise kan I??? =P
Tapi sayangnya takde amik gambar pun masa tu......
AJ pegang kek kan... Mana dan nak pegang hp dah... =P
Jom layan sekeping dua gambar dan keek masa tu.... =D





Belanja makan kat secret recipe je... =D



Ni la surprise nya......
Nampak tak yang excited "belated birthday girl" tu...
Hahahahahah... =D


P/s : Alhamdulillah.....
Dah menginjak dewasa dah masing-masing....


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

16 comments:

  1. kan... dah menginjak dewasa dah.. cepat2 la tawen... hehehe...

    ReplyDelete
  2. heee malu2 kucing plak MR.JR tu...
    nway happy belated birthday to both of u ;)

    ReplyDelete
  3. bestnya dapat suprise birthday...
    Nur pernah dapat sekali..mmg gila2 terkejut...hehehe

    ReplyDelete
  4. wahh best la surprise cam tu.. rasa dihargai kan.. ;)

    ReplyDelete
  5. mesti reaksi masa suprise tu priceless

    ReplyDelete
  6. Eh2. nmpak macam birthday AJ plak. hihihi... hepi belated birthday to both of u.. birthday dekat2.. nnt kawen pon pilih tarikh around tu jugak ye. :P

    ReplyDelete
  7. sukalea AJ ni.. AJ ni natural, not pretend to be sum1.. suka d way u r.. =) hee.. tu pasal suka tgk keek AJ.. =)

    happy belated birthday buat AJ, n hepi besday buat Mr Jr.. hu2

    ReplyDelete
  8. happy belated birthday! :D

    ReplyDelete
  9. alolololo..malu2 kucing dan manja pulak kamu berdua ye. hehehe

    ReplyDelete
  10. woahhh sweetnyerr korang..hikss^_^

    ReplyDelete
  11. die surprise x..teruja x..nangis tak..haha

    ReplyDelete