Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 24 June 2013

Rasa Bersalah!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Sejujurnya, AJ rasa bersalah sangat....
Rasa bersalah sebab dah lama tak balas kunjungan korang...
Rasa bersalah sebab tak jawab pertanyaan korang kat ruangan komen....
Rasa bersalah tak baca entri korang sebab kebelakangan ni AJ dah jarang bukak blog....
Rasa bersalah tak blogwalking kat blog-blog korang....
Memang rasa bersalah sangat....
Kekangan masa, malas, takde mood, banyak sangat fikir masalah dunia semuanya berkecamuk kat dalam diri ni.....
Bertumbuk-tumbuk, bertendang terajang semua perasaan kat benak AJ ni.... (Saje nak kasi ayat gempak kononnya... Puihhhh =P)
Lepas tu keadaan cuaca berjerebu macam ni pulak buat lagi rasa tak selesa...
Mata pedih, tekak kering, pemandangan terhad, hidung pun rasa lelah je nak sedut oksigen yang tercemar....
Nak bagi pesanan penaja sikit.... Korang semua jaga kesihatan tau....
Kalau ada simptom-simptom yang teruk tu, baik cepat-cepat dapatkan rawatan kat hospital.....
Elakkan beraktiviti di luar rumah tau.....
Kalau terpaksa, pastikan korang pakai penutup hidung dan mulut tu or dalam bahasa omputihnya, mask... =D

Apapun.... Lagi sekali AJ nak bagitau, AJ memang rasa bersalah....
Maaf ye korang....
Ni tak bermakna AJ dah lupakan korang ataupun lupa daratan tau.....
Cuma..... Diri ni je yang rasa tak tentu hala.....

P/ s : Oh ya, tak lama lagi kita semua nak menyambut Ramadhan kan...
Kejapnya masa berlalu.....



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

29 comments:

  1. morning AJ...lepas nie boleh la banyak bw yek..kesian diorang ternanti2 kedatangan AJ...hehehe..

    ReplyDelete
  2. As salam AJ..betullah. jarang nampak update AJ sekarang ni..jaga diri elok2 ye

    ReplyDelete
  3. Hai Mulut Comel.... zaiman datang n folo.. btw jg kesehatan yer semua...

    ReplyDelete
  4. xpe.. okjer.. pelan-pelan kayuh.. salam syaaban dan selamat menyambu t ramadhan. jaga kesihata AJ n bykkan minum air..

    ReplyDelete
  5. biaselah tu , apa pon utamakan kesihatan dulu

    ReplyDelete
  6. AJ x yah la rasa bersalah sgt..kami paham situasi AJ.. kan ke AJ dah bgtau dlm entri.. sabar byk2 yer.. AJ jaga kesihatan juga tau... =)

    ReplyDelete
  7. Ish..xde hal la AJ...take ur time..

    ReplyDelete
  8. Jerebu teruk, banyak minum air masak okey!

    ReplyDelete
  9. Akak pun mcm AJ jugak..bz bebenor..hehehe ;p

    ReplyDelete
  10. bila malas datang melanda...macam-macam yang terjadi.....

    ReplyDelete
  11. Jarang jugak tengok kak AJ update blog sekarang.. TC ye :D

    ReplyDelete
  12. No hal la ayue..
    jgn rasa bersalah tau...
    Nur okay je...

    sekarang ni mmg xselesalah...jerebu mood pun tenggelam timbul..

    ReplyDelete
  13. salamm aj..x apa..eh kak intan pon gitu juga tau..kadang2 datang mcm2 hal, jadi mmg x sempat nak buka blog..jadi kak intan paham…ehehe..dont worry ya dear

    ReplyDelete
  14. tak perlu nak rasa bersalah aj, ada masa, ziarah lah rakan-rakan yang lain...

    ReplyDelete
  15. so apa lagi... cepat bertindak... hehehehe...

    ReplyDelete
  16. take your time ya Kak AJ? selesaikan kerja yg penting dulu kalau ada :D

    ReplyDelete
  17. SAYA SENTIASA MENANTI KEHADIRAN AWAK DI BLOG SAYA.. :)

    ReplyDelete
  18. Its ok AJ.. yang penting relakskan diri AJ dulu..

    ReplyDelete
  19. assalamualaikum cik ayue,

    biasalah dlm berblog ni, adakalanya kita kena take rest for our self..

    sy pon baru nak active balik.. :)

    ReplyDelete
  20. owh akak pun dh lama tak berkesempatan nak berkujung ke blog2 kawan2 AJ...agak lama jugaklah sebab kerja yang menimbun-nimbun, takde idea nak menulis, mood kelaut dan kemalasan di tahap melampau ni...

    Hopefully AJ dan kawan-kawan lain memahami situasi yg tetiba dtg tanpa di undang ni...huhuhu...

    ReplyDelete
  21. Apa yang penting mesti diutamakan dulu, kadang2 mood berblog pun menrudum jugak.

    Salam ukhwah..

    ReplyDelete
  22. salam AJ.. dun worry, ada masa singgah la..blog pcl pn xde apa yg menarik.. ceriakan hari hari bloggingmu macam sebelum ni..

    ReplyDelete
  23. nad pun bru dpt blogwalking ni Aj..xpe Aj..slow2..

    ReplyDelete