Blogger templates

Click to Follow...

Saturday, 1 June 2013

It's JUNE!!!!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah masih lagi diberi kesempatan untuk bernafas....
Thanks buat semua yang sudi meluangkan masa dan berikan semangat buat AJ untuk Entri Ni
Arini dah masuk bulan Jun....
Pejam celik dah setengah tahun 2013 berlalu...
AJ harap Jun ni memberikan sinar baru dalam kehidupan seharian AJ....
Taknak pandang belakang dah...
Harapnya episod-episod duka tu akan berlalu pergi.....
Insyaallah...


JUN....
Bulan yang paling istimewa dalam hidup AJ setiap tahun....
Lagi 6 hari bersamaan 6 Jun, genaplah umur AJ 27 tahun.....
OMG!!! Dah nak masuk 27 tahun dah AJ ni rupanya...
Ingatkan baru 17 tahun... Kihkihkih... =P
Dan lagi 8 hari bersamaan 8 Jun, Mr.JR jugak beranjak ke usia baru 26 tahun...
Yup, hari lahir kami selang 2 hari je... Tahun kelahiran je lain...
Hehehehehehe.....
So jimat... Sambut sekali harung je.... Ehhhhh????
AJ tak mintak banyak pun, mudah-mudahan perjalanan hidup kami ni dipermudahkan....
Semoga kami panjang usia, murah rezeki...
Dan semoga cepat kami naik pelamin....
Hahahahahahaha.... =P

Kepada Mr.JR, thanks untuk advance birthday present ni tau....
Lagi senang i nak update blog.....
Macam sekarang ni... Kihkihkih....

Kepada kawan baik AJ, "Puan" Jay yang majlis resepsinya berlangsung hari ni, AJ akan usahakan untuk pegi majlis kamu ye....
Insyaallah.....
Sebabnya majlis dia clash pulak dengan majlis kenduri kawen cousin AJ sebelah lelaki....
Hope sempat sampai sebelum Jay bersanding....
Apapun selamat pengantin tak berapa nak baru...
Hehehehehehe....

P/s : Tahun ni, 4 Jun pun special...
Hehehehe....
Okaylah, nak siap pegi kenduri jap... =D



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

22 comments:

  1. Org yg buat entri ni agaknya bila nk makan nasi myk.... Teringinkan okje no jumpa Rosiyah nor haha,...

    ReplyDelete
  2. moga cpt naik pelamin gak! :) btw jum join segment mya:))

    http://sweettedy.blogspot.com.au/2013/06/segment-winter-blogwalking-by-mya.html

    ReplyDelete
  3. selamat mengeJun and happy advance!

    ReplyDelete
  4. Mr jr muda setahun.. klass u..

    ReplyDelete
  5. wahhh bulan june yang bermakne :)

    ReplyDelete
  6. 27 muda lagi la dear.. :) <--ayat penyedap hati...kehkehkeh

    ReplyDelete
  7. cepat je masa berlalu yer, maaf lambat terjah, kebusyan sgt2 lately

    ReplyDelete
  8. BULAN JUN JUGAK MERUPAKAN BULAN LAHIR ISTERI DAN ANAK KEDUA SAYA.. :)

    ReplyDelete
  9. Sekejap je masa berlalu kn.. dah bulan jun... oh, jun special ye buat AJ.... usia dah nk bertambah ni... So, happy birthday in advance buat AJ.. Ros lagi muda dari AJ.... hikhik

    ReplyDelete
  10. semoga bulan ni lebih bermakna untuk akak :D cepat2 la kahwin juga ^^ hehe

    ReplyDelete
  11. June..sentiasa di nanti...birthday akak 6 june...

    ReplyDelete
  12. 4 jun special? hm...macam ada udang disebalik mee je aj, hehe....

    ReplyDelete
  13. eh eh AJ bulan 6 juga yee
    same ngan akak ..
    akak 1st june ... aj 6 jun ..
    anak dara akak 10 jun ! ;)

    semoga bertambah keberkatan di bulan jun dan seterusnya kan dikk .. aminnnnnnnnnnn ;)

    ReplyDelete
  14. AJ, kita sebaya dan bulan kelahiran kita pun sama la..hehehe.. Happy birthday in advance

    ReplyDelete
  15. semoga hingga ke jinjang pelamin dan seterusnya ke hujung nyawa.. :P

    ReplyDelete
  16. in shaa Allah moga ada sinar baru di bulan jun ni utk AJ...6 jun besday AJ? nk wish awal2 dulu ye.. happy besday AJ.. hihi.. AJ 27 tahun, mr JR 26? owhh.. dia muda setahun la ye.. tp syok la sambut sesama kan.. hubby deqla pun besday bulan ni gak..dia 20 jun.. besday yg ke 27..ehh dia sebaya AJ la..hahahaha.. =)

    ReplyDelete
  17. happy berday dik.. besh dpt sambut sama2.. :)

    ReplyDelete
  18. nk wish siap2 lah..hehe..kita bulan yg sama..yeahhh!! its junee!!!

    ReplyDelete
  19. Selamat Hari Jadi kak AJ! (wish awal2) :P
    tarikh lahir akak lewat sehari dari mak iha, tapi akak sebaya dgn akak sulung iha.. n her hubby pon sebaya Mr.JR.. plus jarak besday diorang 4 hari.. haha byk kebetulan ni :D

    ReplyDelete
  20. wahhh, 6 jun? dah 27 tahun dah. hepy burfday kak... <3

    ReplyDelete
  21. Happy berday AJ.. And also mr JR jga

    ReplyDelete
  22. waaa..besday ngan cik abg dia selang sehari je..senang nak smbut..hehehe

    ReplyDelete