Blogger templates

Click to Follow...

Saturday, 15 June 2013

Hilang Mood!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Dah beberapa hari AJ tak berblog since last entri aritu.....
Entahlah....
Lately ni mood melayang-layang je.....
Dalam kepala otak AJ duk fikir yang AJ nak keje.....
Dah tak betah nak duduk rumah.... Dah biase keje kot.....
Semalam AJ dapat panggilan interview kat Menara Standart Chartered...
Resultnya????
Tak tau nak cakap.... AJ macam tak confident je.......
Terasa macam susah sangat je interview tu.....
AJ pulak memang spesis pelik....
Asal interview je, melampau-lampau pulak tahap nervous tu...
Sampai AJ tak tau nak descripe apa yang orang tu tanya....
Hehehehehehe.... Tak sukanya!!!!!!
Sekarang ni, AJ masih lagi mencari keje...
Taknak give up.....
Hope after this adalah panggilan interview kat memana....
Walaupun tak suka, kene jugak hadap kan...???

Insyaallah..
AJ percaya, bila 1 pintu rezeki tertutup....
Akan terbuka lagi beberapa pintu rezeki.....
Cuma kene teruskan usaha, tawakal dan sabar...... =D

Mood berblog pulak, AJ tengah duk seru....
Sebenarnya, banyak cerita yang AJ nak share....
Tapi tu lah, bila mood tu dah tenggelam kat dasar laut memang payah nak bagi timbul...
Datanglah mood, jangan lari jauh....
AJ tak lalu nak kejar nanti...
Ni pun paksa diri tulis entri...
Hehehehehehehehe...

P/s : Sekarang duk layan novel je...... =D



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

23 comments:

  1. gudluck akak..hery pn tgh cri kerja tetap :-(

    ReplyDelete
  2. AJ cari keja mcm mn? Akak tgh cari admin assistant untuk departmen akak..opis akak kat Plaza Sentral..if AJ minat nk apply boleh je inform akak..

    ReplyDelete
  3. InsyaAllah...rezeki Allah tu luas...doakan AJ berjaya dpt keje nanti...chaiyok²!!:)

    ReplyDelete
  4. dah biasa kerja sekali tak kerja mmg boring kan...

    tapi bila kerja, terasa nak cuti pulak..tambah2 mcm nur...workholic..hehehe..

    ayue, xnak tnya tempat keje lama..?kat situ dulu mcm okaykan..bos pun baik...

    ReplyDelete
  5. Same lah kita, lately mood blogging cam xde.. Hewhew

    ReplyDelete
  6. pasal interview tu, kena well prepare dan confident.

    ReplyDelete
  7. IsyaAllah akak doakan yg terbaik utk AJ..semoga cepat2 dapat kerja.. ;p

    ReplyDelete
  8. SAYA KALAU BANYAK DUIT, LAGI SUKA ORANG RUMAH JADI SURI RUMAH TANGGA.. TAPI APAKAN DAYA, ZAMAN SEKARANG MEMERLUKAN ISTERI TURUT BEKERJA UNTUK MENAMPUNG KELUARGA.. :(

    ReplyDelete
  9. Selami dan scuba diving cari mood..

    ReplyDelete
  10. Saya doakan semoga AJ cepat dapat kerja ya. Jangan putus asa ya.

    ReplyDelete
  11. sabar AJ, kuatkan semangat ok..
    rejeki ada dimana2 antara cepat atau lambat je.. cheer up :D

    ReplyDelete
  12. hang kena rajin demi pembaca setia :P

    ReplyDelete
  13. mmg x betah dok umah lelama kan..cam tu la yg deqla rasa dulu..xpela, in shaa Allah akan ada rezeki buat AJ.. betul la kata2 AJ tu.. rezeki tu Allah boleh bagi dgn bermacam cara tp kita kena dahulukan dgn usaha... =)

    ReplyDelete
  14. aik.. kan AJ ada keje sebelum ni? keje lama acane? sorry klu teman terlepas keretapi.. huk3

    ReplyDelete
  15. moga berjaya dapat kerja AJ :) jgn putus asa :)

    ReplyDelete
  16. hahaha.. Meh high five dengan Mieya. Berblog pon sampai ke laut entri nya... Tak mampu nak aktif seperti dulu walaupun masa tak pernah mencemburui Mieya.

    ReplyDelete
  17. he3... AJ, teman pun nerbes kuat giler time interview.. rasa nak semput n pitam je tauu..

    heee.. dont wori yunk.. maybe ada rezeki lain yg akan dtg..=)

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum AJ, semoga ada rezeki AJ kat tempat yg AJ interview ye! chaiyok2 twins :)

    ReplyDelete
  19. all the best Kak AJ! moga Allah permudahkan :D

    ReplyDelete
  20. assalamualaikum AJ...best juga bila kita dpt layan novel ni...:)

    ReplyDelete
  21. gimana ceritanya, rumha bisa terbalik begitu ya?!

    ReplyDelete