Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 6 June 2013

6 Jun!!! Hari Kelahiran AJ...


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Hari ni, 6 Jun 27 tahun yang lalu....
Merupakan hari AJ dilahirkan...
Alhamdulillah... Dah 27 tahun berlalu dan AJ masih lagi diberi kesempatan untuk bernafas di muka bumi Allah swt ni....
Terima kasih kepada Mak, Abah yang melahirkan dan membesarkan AJ..
Adik beradik yang sama-sama membesar....
Terima kasih kerana selalu berada dekat dengan AJ selama hari ni....


Dikesempatan ni juga AJ nak mengucapkan jutaan terima kasih kepada mereka yang wish kat AJ dalam apa jua medium..
Mr.JR pun, thanks nyanyikan AJ lagu birthday tepat pukul 12 malam tadi....
Juga kepada kengkawan kat whatsapp group yang nyanyi macam-macam version birthday song tu...
You made my day!!!!

Oh ya! Sayang Mr.JR, thanks again untuk Advance Birthday Present aritu....
Thanks juga untuk Cik Dila yang poskan hadiah tu...
Tak sangka sangat tau....
Aku suka hadiah tu okay.... Menepati citarasa gitu.. =D


So terima kasih, terima kasih dan terima kasih...
Walaupun takde sambutan meriah, AJ happy sangat.....
Alhamdulillah...

P/s : Bertambah usia AJ lagi setahun....
Moga perjalanan hidup ini dipermudahkan....
Amin.....


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

35 comments:

  1. Happy Birthday ,, hehe.. semoga panjang umur dan rezeki bertambah , hehe..

    ReplyDelete
  2. Selamat hari lahir yg ke 27 Ayue Jean..semoga dipanjangkan umur dan lebih murah rezeki..

    ReplyDelete
  3. Happy Birthday AJ... semoga apa yg Aj rancang dan inginkan dlm kehidupan ni menjadi milik AJ...

    ReplyDelete
  4. selamat hari lahir dan semoga dipermudahkan segala urusan

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. Semoga Hidup terus diberkati Allah SWT.. amiiinn

    ReplyDelete
  6. weeeeeeeeee... happy birthday kakak. :D

    ReplyDelete
  7. Selamat hari lahir AJ.semoga ceria selalu hendaknye

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum awak. selamat hari lahir! semoga panjang umur, murah rezeki dan bertemu jodoh yang terbaik. heeeee kita kongsi birthday yang sama. yeayyyyyy (^__________^)

    ReplyDelete
  9. SELAMAT HARI JADI AJ. SEMOGA PANJANG UMUR DAN DIMURAHKAN REZEKI. SEMOGA UMUR KAMU DIRAHMATI DAN MENJADI ISTERI YANG SOLEHAH.. INSHA ALLAH.

    ReplyDelete
  10. happy birthday dear....lepas nie dah boleh kahwin...jgn lupa jemput akak yea......hehe

    ReplyDelete
  11. Happy 27th Kak AJ :D insya-Allah, tahun yg lebih baik untuk akak ^^ may Allah bless

    ReplyDelete
  12. happy birthday AJ :) semoga semakin cute mute. hehe

    ReplyDelete
  13. melangkah lagi ke 1 angka.. dah tuo..hihi.. tp xpe, stay cute ye...happy besday AJ..!! ;)

    ReplyDelete
  14. HB AJ!!! semoga sukses selalu gn May Allah bless you always...:)

    ReplyDelete
  15. happy birtday yer dear, moga kekal bahagia & sejahtera selamanyer !

    ReplyDelete
  16. Selamat Ulangtahun kelahiran Ayue...
    Moga dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki dan ceria2 selalu...

    ReplyDelete
  17. Happy birthday kak AJ :D Stay cute! ^_^ hee. Semoga dipanjangkan usia dan murah rezeki selalu :D

    ReplyDelete
  18. Moga menjadi lebih kuat, tabah, dan matang ye kak AJ.. happy birthday!! :D

    ReplyDelete
  19. AJ...hepy belated bufday yer ^^ moga sentiasa murah rezeki dan bahagia selalu..amin ^^

    ReplyDelete
  20. AJ hepi belated birthday... :)

    ReplyDelete
  21. aj...happy belated besday syg...semoga perjalanan hidup dipermudahkan ye..amin...so bile agak2 dpt makan nasi minyak ni dear..?heee

    ReplyDelete
  22. hepi besday yunk.. waaa.. dapat ipad mini dia yea!!

    ReplyDelete
  23. happy belated birthday dik. semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki hendaknya. sorry, akak dah lama xbukak blog, mood ke laut. huhuhu

    ReplyDelete
  24. happy belated birthday AJ..May ALLAH bless you with all the good things..

    ReplyDelete
  25. happy birthdy..pergh hadiah die..

    ReplyDelete