Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 22 May 2013

WW #41 : Ade Ke Takde???


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Tertarik pulak bila nampak gambar ni kat Fb.....
Cer komen sikit....
Ade ke takde????


AJ rasa macam tak berapa nak ade je....
Kihkihkihkih... =P

P/s : Mungkin ada, mungkin takde....


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

25 comments:

  1. ada, tapi nak mencari tu memang susah umpama cari permata dalam butiran pasir pantai hehehe

    ReplyDelete
  2. mmg takde, dan perempuan perfect pun tak wujud jugak sebenarnya.

    ReplyDelete
  3. ada lg ker lelaki mcm tu zaman skarang nie..huhu

    ReplyDelete
  4. ermmm "Percet" hehehe x de kot tpi yang baik ada

    ReplyDelete
  5. yang "perfect" itu tak delah AJ.. itu untuk Baginda Rasullullah saw... tpai lelaki yang baik ada :)

    ReplyDelete
  6. Memang tidak wujud kot.. ;D haha

    ReplyDelete
  7. satu dalam seribu kot ☺☺

    ReplyDelete
  8. In Shaa Allah.. ada kot.. kena carik betul2 la tuuu.. :D

    ReplyDelete
  9. haha! memang tak wujud kot

    ReplyDelete
  10. errrr.. heee... errrrr... heeee.. errrr.. ada kot.. err.. mcm xde jea.. errr.. ada kotttt.. ha3

    ReplyDelete
  11. ada jer aj...member sendiri, tapi sayang, bulan 6 ni dah nak kahwin. tapi memang alim sangat, semua ciri-ciri dekat atas tu, memang habitat alam semula jadi dia lah, hehe...

    ReplyDelete
  12. saya percaya masih wujud tapi 1 dalam sejuta kot..hahaha

    ReplyDelete
  13. ada dalam tiada kot.. hahaha...

    ReplyDelete
  14. ada.... masih ada lelaki seperti itu..cuma xramai..dan moon jumpa lelaki itu.. Mr.F.. keh keh....

    ReplyDelete
  15. hehee..ade maybe x muncul lagi kut.

    ReplyDelete
  16. ntah..wujud kot tp 1 dlm 1juta maybe?haha

    ReplyDelete
  17. 1 dalam 1000 kot.. kot la.. hehe :D

    ReplyDelete