Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 15 May 2013

WW #40 : Sleepy!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

    

Tersangat mengantuk!

P/s : Nak T.I.D.U.R!!!!


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

69 comments:

  1. hahahaha.. cumeyyy kucen2 tuuu.. heee..

    AJ, teman baru buat bloglist.. camne nak buat scroll bloglist mcm AJ.. dh jenuh buat x jadi.. sedey..

    ReplyDelete
  2. comelnye kuceng2 tgh ngantok.. AJ kalo ngantok tdo je.. x yah thn2 mata tu...hihi.. len kali bawak bantal, tilam trs ke opis... ;p

    ReplyDelete
  3. Sedapnya tido bila dah mengantuk sangat..tak sedar apa dah..

    ReplyDelete
  4. ok AJ..better AJ rehat..ni msti buat keje terlampau..bdn pun penat..

    ReplyDelete
  5. lama x dgr citer pasal kucing AJ...

    ReplyDelete
  6. sama la ngan akak dik. ngantok giler ni. malam td langsung xley tido sbb kepanasan yg teramat

    ReplyDelete
  7. Cari la port kat opis tu hehehehe

    ReplyDelete
  8. Sekarang pun nak tido dah ni...kenyang teramat sangat...hehe

    ReplyDelete
  9. sapa yang sleepy ke aj..anyway.. p tidoq sejam dua dulu.. pastu balik kerja.. hehe

    ReplyDelete
  10. comey2 even takut kucing sikit hehehe

    ReplyDelete
  11. hehehe..comelnya kucing2 tu...
    Akk pun ngantuk gak nie..uhuhuhu

    ReplyDelete
  12. same goes here ayue... ena ni makin nk dekat hari exam, makin kuat sleepynyaa.. huaaaaaaaaaaa xsuke xsuke xsuke

    ReplyDelete
  13. haha comel je depa menguap..terasa nak menguap gak...

    ReplyDelete
  14. hai AJ...apa lagi??pegi tido cepat...keluarkan bantal yang ade bawah meja tu..hehe :P

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  15. LAIN KALI KENA TUTUP MULUT, NANTI SETAN MASUK.. :)

    ReplyDelete
  16. gambar yg last tu comeyy :D

    ReplyDelete
  17. Chomelllllll!!!! ^_____________^

    ReplyDelete
  18. uishhh, geram betul tengok kucing tuuu

    ReplyDelete
  19. nur datang mlm ni..ayue dah tido yea...

    ReplyDelete
  20. alolo cutenya....!! so comel!

    ReplyDelete
  21. gambar kucing tersangatlah comel.hehe

    ReplyDelete
  22. zzzzzZzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZ jom tido ...

    ReplyDelete
  23. Kalau jadi kucing tiap masa boleh tido. Hhee

    ReplyDelete
  24. amboi...besarnya nganga..hihi

    ReplyDelete
  25. Kan @Nazayiena Ayiena..
    Memangheaven sangat rasa kalau dapat tidur.. =D

    ReplyDelete
  26. AJ since template tukar ni @tenku butang, tak berani nak usik2..
    kang jadi lain pulak...
    hehehehehe..

    ReplyDelete
  27. Amboih @Deqla Manjew, apa tak suruh bina rumah sekali kat dalam ofis??
    Kihkihkih.... =P

    ReplyDelete
  28. Geram nengoknya kan kak @Normi Nieza..
    Hehheheh..

    ReplyDelete
  29. Geram nengoknya kan kak @Normi Nieza..
    Hehheheh..

    ReplyDelete
  30. kalaulah boleh kan kak @Kakizan Omar..
    Hehehhehe..

    ReplyDelete
  31. betul @Mieza Jhaa K...
    manfaatkan tidur namanya tu kalau tak sedar apa...
    Hehhehehe..

    ReplyDelete
  32. Bukan terlampau buat keje @Cik Anis, kesan masuk wad aritu...
    Lepas keluar memang badan rasa letih je......

    ReplyDelete
  33. Nanti AJ buat cerita pasal diorang tau @PakcikLie PCL.. =D

    ReplyDelete
  34. Cuaca sekarang memang panas kak @Sue-Rya Qistina..
    AJ kadang memalam buta bangun mandi..
    Padahal sebelum tu dah mandi..
    Bukak kipas no 3 pun tak rasa apa dah.....

    ReplyDelete
  35. kang ade je reporter tak berbayar bagitau boss @Fahmi mohd razari... Heheehhehe..

    ReplyDelete
  36. Apa lagi kak @Mia Kassim, tidur lah...
    Hehehheheh..

    ReplyDelete
  37. Aah la Al Kisah, AJ mengantuk sangat......
    Tak boleh nak dapat sampai 2 jam...
    Hehhehhehe..

    ReplyDelete
  38. Tomey kan MD @adzairdawati makdara..
    Hehehheheh..
    Rasa nak cubit2 je kucing2 ni... =D

    ReplyDelete
  39. Kan kak @Ratu Hatiku kan....
    Memang teramatlah mengantoookkkk....

    ReplyDelete
  40. Berjangkit pulak kan @Mime MF...
    Hehehheheh..
    AJ ni pulak dah banyak kali duk menguap..

    ReplyDelete
  41. Hehehhehe..
    Siap peluk anak patung lagi kan @hazwan hairy... =D

    ReplyDelete
  42. Amboih @Azlan Strider..
    Kalaulah boleh, lama dah AJ buat aktiviti membutakan diri ni...
    Hehheheheh..

    ReplyDelete
  43. hehehehe.....
    Nak bvuat macam mana @fairus, tangan diorang lagi kecik pada mulut.... =D

    ReplyDelete
  44. AJ weekend je banyak tidur siang @~Kak Nah Backyard (^_^)~..
    Kalau weekdays keje kan....

    ReplyDelete
  45. @Dianaa, kalau ada depan mata dah cubit2 dah kan...

    ReplyDelete
  46. Hehehheheh.. @Mieya Atiera kalau ada depan mata ni....
    memang siaplah diorang.. =D

    ReplyDelete
  47. AJ belum tidur lagi @Cik Nur™, tapi malas nak on lappy malam2 je...
    Heheheheheh..

    ReplyDelete