Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 28 May 2013

Tahniah Fiza dan Mazly!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Sabtu dan Ahad lepas AJ busy dengan Majlis Pernikahan dan Perkahwinan cousin AJ....
Tu yang berhari-hari tak jenguk blog sendiri dan blog kawan-kawan lain.....
Dari hari Khamis dah "agak" busy", duk inaikan dia sampai pagi buta bagai..... =D
Alahai... bilalah nak merasa orang pulak inaikan AJ kan???
Hehehhehehe... Amboih bukan main statement =P

Dengan 3 kali lafaz, sahlah Fiza menjadi isteri kepada Mazly....
Tahniah buat korang berdua...
Mudah-mudahan hubungan kalian berkekalan sehingga ke Jannah...
Insyaallah..
Kepada Mazly "Welcome To The Family!!!!!"
Bertambah sorang lagi geng gegila dalam family besar kami.....
So jomlah layan keek dan gambar-gambar yang AJ snap pakai hp AJ tu.....
Hehhhehehehe...
Awas!!!! Entri ni berjela-jela gambarnya... =P



Nervous je muka pengantinnya masa pegang tangan bapak mentua.. =D

Majlis Pernikahan - 25010213



 

 


 













Majlis Persandingan - 26152013
























Okay dah habis dah....
Kang masuk sekali semua, muak pulak korang nak scroll dan tengok kan....
Heheehhehehehehe......

P/s : Ye, AJ memang "kaki buli" =P


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

17 comments:

  1. tahniah !! :) wahh sama cantik sama padan :)

    ReplyDelete
  2. fuhhhh... lenguh jari dok scroll down..kahkah...manis AJ bertudung tau.. mudah-mudahan terbuka hati AJ bertudung trs..hihi..tahniah dan selamat pengantin baru buat mempelai.. ;)

    ReplyDelete
  3. meriahnya.. AJ bila lagi.. :D

    ReplyDelete
  4. Amboi..meriahnyee AJ..Sweet nampak AJ:-)

    ReplyDelete
  5. cantik dan sweet warna tema diorg kan. AJ nampak comel je pakai tudung :D

    ReplyDelete
  6. Warna baju ayue sama dengan pengantin.. hehe tahniah buat pengantin.. cantik sungguh pelamin.. wahhhh

    ReplyDelete
  7. Baju pengantin color biru pink lawa, AJ comel lah pakai tudung..

    ReplyDelete
  8. Comeynya AJ bertudung..Ermmmm so AJ bila lagi nie...opsss larikkkk lagi....:p

    ReplyDelete
  9. amvoi aj, statement, tak boleh blah, hehe...tak lama lah tu, nanti ada lah yang masuk, hehe...tahniah diucapkan yer :)

    ReplyDelete
  10. TAHNIAH BUAT MEREKA BERDUA..

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah. Thniah.
    Cantik lah bju AJ tu. teringin nk pakai tp xseswai. Aj nampak tinggi gile!!!!!!!

    ReplyDelete
  12. tahniah buat seppu ayu..cantik dress ayu masa hari persandingan tu..

    ReplyDelete
  13. tahniah buat si pengantin.. =)
    lawa AJ masa pakai baju hijau tu..

    ReplyDelete