Click to Follow...

Sunday, 19 May 2013

Penangan Lipstick Merah Sharifah Sakinah!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Ni semua gara-gara kes lipstick merah, xxx merah dan xxx merah Sharifah Sakinah.....
AJ pun sememangnya suka lipstick merah.....
Pada AJ tak ramai yang berani mengenakan lipstick warna merah.....
Merah tu berani kate orang....
Ecewaaahhhhhh....

Tapi penangan lipstick merah Sharifah Sakinah tu terkena pada AJ  pulak....
Akibatnya terhasillah video parody ni......



AJ sendiri tak tau macam mana AJ boleh terfikir nak buat keek ni......
Tepek bedak comot2, amik lipstick terus keek......
Nahhhhhh... Tak semenggah sungguh rupanya kan kan kan...

Dan lagi 1.....
Tengoklah betapa sempoinya Sharifah Sakinah...... =D
Siap boleh komen lagi kat instagram AJ yang bercaption "Semerah Lipstick Sharifah Sakinah"
Nampak kan dia seorang yang professional..???



Ini adalah hiburan semata-mata..... =D
Maaf ye Sharifah Sakinah.......

P/s : Keep Calm & Have Fun!!!



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

52 comments:

  1. hehehe... terbaik perli... ^^

    ReplyDelete
  2. SIAPA DIA TU? ARTIS KE? LAMA TAK TENGOK CERITA HIBURAN..

    ReplyDelete
  3. MENGGODA BETUL BIBIR AJ..HEHE

    ReplyDelete
  4. haha adeiii..mantap²..cantik gak eyh lipstick merah..huhu nak pakai kn berani..:P

    ReplyDelete
  5. euuwww HOT gitew AJ.. hahaha

    ReplyDelete
  6. hurmm..bra saya merah!ehh ehh..hahahaha...

    ReplyDelete
  7. hrp2 xdelah timbul kontroversi la ye AJ. hehehe. mmg hangat isu merah2 ni. :D

    ReplyDelete
  8. @nida zin dah takde keje namenye ni...
    Hehheheheh..

    ReplyDelete
  9. Ishhhh.... Mane ade perli @Ikhmal Malique..
    Kihkihkih...=P

    ReplyDelete
  10. Hahhahaha....
    Dia mentor Acik @Aku Penghibur, mana boleh kalah... =D

    ReplyDelete
  11. Lagi 1 mesti kene dengan kulit @Mime MF, merah ni ade macam2 shade....
    Kalau salah pilih nanti tak kena..

    ReplyDelete
  12. hehehehhe...
    Sesekali buat keje camni kak @Mrs Velentine...

    ReplyDelete
  13. Hahhahah...
    Terlebih sudah kak @ZazaMyMoon.. =P

    ReplyDelete
  14. Whoopppssss....
    Sensored2 kak @:: Mrs.Eady ::...
    Hehhhehehe..

    ReplyDelete
  15. kalau tak AJ jadi Bobo lah kak @Sue-Rya Qistina...
    Hehhehehe..

    ReplyDelete
  16. hahahahaha.. AJ ni kannnn.. nk kena ni babap niii/. hu2.. lawaklea.. suka je buat org gelak yea..! 2 sebab teman suka tgk keek AJ .. terbaekkk

    ReplyDelete
  17. Merah itu bibir, hahaha xD

    Btw, jemput join ^_^
    http://lystra-lily.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-sambil-like.html

    ReplyDelete
  18. haha..kalah sharifah sakinah..:)

    ReplyDelete
  19. Alaaaa...tak boleh tgk lah...huhuhu...Tapi cantik juga lipstick kaler merah AJ ni ☺

    Dear, akk buat passport sbb nak gi USS next month ☺☺

    ReplyDelete
  20. Hehhehehe..
    Mane ade lah @tenku butang, sesaje je..
    Ini semua poyo...
    Hehhehehe..

    ReplyDelete
  21. Hehehhehe..
    Favourite AJ tu @Lystra Lily..
    Thanks invite ye... =D

    ReplyDelete
  22. Mana boleh kalahkan dia kak @Normi Nieza..
    hehheheheh..

    ReplyDelete
  23. Hehheheheh....
    Video merepek je kak @Fiza Rahman..
    Nak ikutttt..
    Hehheheheheheheh..

    ReplyDelete
  24. arkkkk eekekeke ;)
    sabor je lah

    ReplyDelete
  25. Hahaahahha....
    Jangan tercekik ye kak @ieda immi.. =P

    ReplyDelete
  26. didiey pown xberani nak pakai lipstik merah.. more to natural color..

    ReplyDelete
  27. AJ suka merah @cik didiey..
    Garang gitu..
    hehheheheh..

    ReplyDelete
  28. Hahhahaha....
    Takde keje kak @Kesuma Angsana..
    Merapu je la... =P

    ReplyDelete
  29. assalam,

    merah sgt lah mak ngh....nakal..biasa dia..

    ReplyDelete
  30. hahahaha! sampai sharifah sakinah komen tu. tak tahaann. merah mak ngah

    ReplyDelete
  31. Waaalaikumussalam @BUNDA a.k.a KN..
    Hehheheheh..
    Sekali sekala mengusik orang.. =D

    ReplyDelete
  32. @Dianaa haruslah merah kan....
    Hehehheheh..

    ReplyDelete
  33. naseb baik x kena hentam sama itu sakinah.. kahkah..

    ReplyDelete
  34. Apa hentam2 @Deqla Manjew??
    Kira ini yang sopanlah tau...
    Kihkihkih... =P

    ReplyDelete
  35. aku suka sharifah sakinah bila dia berlakon sopan.. nampak sweet.. tapi.. hakikatnya.. bila belakang camera..itu ghupanya.. perangai gila2..sempoi..macam akak dia juga..

    ReplyDelete
  36. hahahaha..amboi AJ..berani ye buat keek gitu..hebatlah..haha..bab buta warna yng tak tahan tu..dgn lukis lipstik penuh mulut tu..haha

    lpas ni sharifah sakinah dok usha aj je la kan..haha

    ReplyDelete
  37. Tapi @Al Kisah, kina lagilah tak cover punya...

    ReplyDelete
  38. Hahahhaha...
    Sesaje je @Mimie Najib..
    Alamak!!! Habislah...

    ReplyDelete